2777
2789

نه اتفاقا لذت بخشه

الان حدودا ۲ونیم

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جلسه ای ۲۰۶ تومن ایناس شهری

بعضی وقتا از خودم میپرسم: ما این همه بلا سر هم میاریم بعد خدا مارو بخاطرشون میبخشه؟ولی بعدش که به اطرافم نگاه میکنم میفهمم که خدا خیلی وقته از اینجا رفته و رهامون کرده...

منکه از ۱۶سالگی میشینم ۱۷سالگیم تصادف کردم ی ماه پیشم گواهینامم رسید 

۲۸۰۰هزینش بدون پول امتحان و رد شدن

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

نه اتفاقا لذت بخشه الان حدودا ۲ونیم

دوست ندارم رانندگی رو. اینقدر تو این تهران استرس کشیدم که ماشینم رو رفتم فروختم نفس راحت کشیدم ولی الان اینقدر رفت و آمد سخت شده که واقعا بدون ماشین نمیشه زندگی کرد.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
من هفته پیش پرسیدم هزینشو گف ۲٫۶۰۰🫤

خوبه من شش ماه پیش اینو دادم الان گرونتر شده😁

بعضی وقتا از خودم میپرسم: ما این همه بلا سر هم میاریم بعد خدا مارو بخاطرشون میبخشه؟ولی بعدش که به اطرافم نگاه میکنم میفهمم که خدا خیلی وقته از اینجا رفته و رهامون کرده...

اصلا سخت نیست...خیلی حال میده😍

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
دوست ندارم رانندگی رو. اینقدر تو این تهران استرس کشیدم که ماشینم رو رفتم فروختم نفس راحت کشیدم ولی ا ...

آره رانندگی تو تهران که عذاب آوره از بس ترافیکه

ما شهرستانیم؛اینجا چون خلوتتره خوبه

بله دقیقا؛بدون ماشین خیلی سخته رفت و امد

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

آره رانندگی تو تهران که عذاب آوره از بس ترافیکه ما شهرستانیم؛اینجا چون خلوتتره خوبه بله دقیقا؛بدون ...

سخت نه دیوانه واره. شهر بی قانونه. تو اتوبان ماشینای پشت سرش 5 سانت فاصله رو تحمل نمیکنن. دستشون رو بوققققققققق برو جلو

دیوونه ام کرده بودن.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
سخت نه دیوانه واره. شهر بی قانونه. تو اتوبان ماشینای پشت سرش 5 سانت فاصله رو تحمل نمیکنن. دستشون رو ...

واقعا رانندگی تو تهران کار سختیه

ما هروقت‌میریم با وجود اینکه ماشین خودمونو میبریم ولی با اسنپ و مترو رفت امد میکنیم تو شهر