2821
2789
عنوان

اسم دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 1081 بازدید | 56 پست

ماهک هم قشنگه 

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
آسنا

اسم دختر براردمه ک خودمم انتخابش کردم فکر دختر بعدیمو نکردم،در حقیقت اسم اکثر بچه های خونواده رو خودم تاحالا انتخاب میکردم و خدایی هم اسمای خوب و امروزی انتخاب میکردم اما حالا تو اسم دختر خودم موندم چون خیلی حساسم و تا جایی ک بشه میخوام تو جایی ک زندگی میکنم و اطرافیان قبل من کسی نزاشته باشه،چ کنم من اینجورم دست خودم نیس،حتی تو لباس خریدن هم اینجورم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ماهک هم قشنگه 

آره اتفاقا پیشنهاد خانمم هست اما من بیشتر میخوام رو اسم دختر و پسرم باشه آتنا و آریا،خودم آرینا رو انتخاب کردم اما خانمم میگه خیلی ب آریا شباهت داره

تنها اسمیه که به طرز عجیبی ازش بدم میاد 😑 شاید واسه اینه که همه آسنا های دور ما بدن 

عههه😂🤣

ی سریال بود اسم نامادری پسره اسنا بود شخصیت اونم بد بود

اینم میگذره سخت نگیر:)
آره اتفاقا پیشنهاد خانمم هست اما من بیشتر میخوام رو اسم دختر و پسرم باشه آتنا و آریا،خودم آرینا رو ا ...

بازم هر طور سلیقه خودتون هست 

خیلی اسم ها هم آوا باشن شاید توی صدا کردن بچه ها مشکل باشه. ولی یه اسم قشنگ برا دخترتون انتخاب کنید چون بچه بعد ها خودش میخاد بره تو جامعه مثل مدرسه و دانشگاه و.. .همگی با خواهر و برادر که نمیرن با هم خخخ

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
بازم هر طور سلیقه خودتون هست  خیلی اسم ها هم آوا باشن شاید توی صدا کردن بچه ها مشکل باشه. ولی ...

درسته حرف شما،منم رو اسم خیلی حساسم و حالو نمیبینم آینده رو هم تصور می‌کنم ک اسم بد و غیر معقولی نزارم ک بعدها مورد تمسخر و توهین بشه،مثلا خانم پیشنهاد سونا رو داد من گفتم نه چون بعدها بچه ها و دیگرونی هستن ب شوخی و ب تمسخر صداش کنن حموم سونا جکوزی یا سونوگرافی،سپاسگذار از وقت و راهنمائیتون

سپاسگذارم از همه عزیزای ک بهم پیشنهاد دادن بااینکه خیلی وقته گوگل رو زیرو رو کردم بعضا بعضی اسمای ک گفتین برام تازگی داشت بازم از همه شماها سپاسگذارم 🙏🏻 خواهرای گلم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز