2777
2789
عنوان

اسم دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 56 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آتنا و آریا و آوینا 

آتنا و آریا و آیناز 

آتنا و آریا و آنیتا 

آتنا و آریا و لیانا 

آتنا و آریا و مرسانا 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 

آتنا آریا آیلار

آتنا آریا آتیسا

آتنا آریا آترینا

آتنا آریا آیماه

آتنا آریا آلما

آتنا آریا آینا

آتنا آریا آناهیتا

آتنا آریا آنیتا

آتنا آریا آنیسا

در اوج نا امیدی تو آمدی و تمام امید و زندگیم شدی❤️👶❤️

درسته حرف شما،منم رو اسم خیلی حساسم و حالو نمیبینم آینده رو هم تصور می‌کنم ک اسم بد و غیر معقولی نزا ...

سلام اسمشو انتخاب کردید؟چی گزاشتید؟

تو اینستا هم خیلی اسم هست

سلام اسمشو انتخاب کردید؟چی گزاشتید؟ تو اینستا هم خیلی اسم هست

درود،هنو نه،تو گوگلم خیلی گشتم و دیدم اما راستش فعلا خودمو خانمم ب نتیجه نرسیدیم،گفتم ک رو این چیزا خیلی حساسم ک یه جورایی تو فامیل یا حتی تا جای ممکن میخوام کسی قبل من نزاشته باشه رو بچش،حتی برا کفش و لباسم همینجورم دوس ندارم لباسی ک برا خودمو و خانمم بچه هام میگیرم کسی داشته باشه،نمیدونم خوبه یا بد اما اینطورم...بابت اسمای قشنگی ک فرستادی سپاسگذارم 🙏🏻 

درود،هنو نه،تو گوگلم خیلی گشتم و دیدم اما راستش فعلا خودمو خانمم ب نتیجه نرسیدیم،گفتم ک رو این چیزا ...

خواهش میکنم..قبل شما که فکر نکنم کسی نزاشته باشه بلاخره اسم یه ریشه ای داره..داخل فامیل هم موافقم خودمم دوست دارم اسم بچه تک باشه..خواهرم اسمه دخترش آرتونیس هستش که واقعا تاحالا هیچ جا ندیدم و فراوانیش داخله ایران خیلییی کمه و اصیل ایرانیه و معنای خوبی داره..آرتونیس نوشته میشه و ‌‌آرتُنیس گفته میشه 

بازم اینستا اسم های بیشتری نسبت به گوگل معرفی میکنه با فراوانی کم و زیبا

خواهش میکنم..قبل شما که فکر نکنم کسی نزاشته باشه بلاخره اسم یه ریشه ای داره..داخل فامیل هم موافقم خو ...

منظورم از این ک گفتم کسی نزاره تو فامیل و دورو برم هست،اسمای زیادی انتخاب کردم مثلا آرتمیس،آمی تیس،آرتیسون،آرمی دخت، ایران دخت،آوا دخت،آرینا آریانا ک بهتریناشن اما موافقت همسرم نبوده...

منظورم از این ک گفتم کسی نزاره تو فامیل و دورو برم هست،اسمای زیادی انتخاب کردم مثلا آرتمیس،آمی تیس،آ ...

همسرتون چه مدل اسمی دوست دارن؟مثلا تو چه سبکی باشه بنظرم اسمی که دخت داره نزارید چون خیلی هارو دیدم میگن دخت قدیمیه البته بازم نظر خودتون مهمه