2777
2789
عنوان

فردا میخام برم درخواست طلاق بدم

349 بازدید | 28 پست

حالم از شوهرم بهم میخوره امشب فهمیدم برای هزارمین بار بهم دروغ گفت رفته بود با دوستاش باغ بمن گفت خونمونم.(تو عقدیم) بهش گفتم صبح میرم درخواست طلاق میدم. 

دلم میخاد بمیرم. 4 سالع فقط جنگ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به عنوان کسی ک تجربه کرد زودتر تموم کن

تقدیر به خودتون واگذار میکنم...اما یه حرفی هست...مولانا میگه که؟شما پشت سرمن حرف می‌زنید..غیبت میکنید ..ونمیتونید حرفاتون رو به خودم بگید از عاجزی مثل من می ترسید ...اما ازخدا نمی‌ترسید .هر کسی ک از خدا نمیترسه من به خدا میسپارم....
باکیارفته بوده،ینی خیانت میکنه؟

با رفیقاش.نمیدونم کی بوده اونجا ولی خیلی رفته و گغته وقتی پنهان کاری کرده ینی ی غلطی بوده. قلبم درد میکنه انقد غصه خوردم

با رفیقاش.نمیدونم کی بوده اونجا ولی خیلی رفته و گغته وقتی پنهان کاری کرده ینی ی غلطی بوده. قلبم درد ...

توازونوره بوم افتادی..منم ازینور…شوهرم دوسم‌داره،دروغ‌نمیگه،ولی مشکل مالی داریم فرااااوون،جوری که هیچ‌امیدی به آینده ندارم،فکراوردن بچه روکلاازسرم‌پروندم…منم یه مدت فکرطلاق بودم..ولی خب وقتی پول وسرمایه نداشته باشی به نفعت نیس

مابخشیدیم که دیگه پیش خداهم باشماملاقات نداشته باشیم..😏😏
توازونوره بوم افتادی..منم ازینور…شوهرم دوسم‌داره،دروغ‌نمیگه،ولی مشکل مالی داریم فرااااوون،جوری که هی ...

الهی بگردم. ماهم اصلا نشکل مالب نداریم ولی این دلگی هاش ارامشمو گرفته کاش هیچی نداشتیم هیچی ولی ادم بود

کاش امشب یا من بمیرم یا اون.  دیگه دوباره حوصله دادگاه رفتن ندارم

خدانکنه توبمیری..ببین بهترین کاراینه که خودت خودتودوسداشته باشی وهوای خودتوداشته باشی بنظرم..طلاق که همیشه اسمی ‌دادگاهی نمیشه.طلاق عاطفی ازونم بدتره.راهتوازش سواکن.کارخودتوداشته باش.پول خودتوداشته باش.

خدانکنه توبمیری..ببین بهترین کاراینه که خودت خودتودوسداشته باشی وهوای خودتوداشته باشی بنظرم..طلاق که ...

نمیشه دست پا منو بسته خودش کصافت کاری میکنه. کاشکی خدا راهمو ازش جدا کنه. کاش امشب صبح بشع

سلام

لطفاً قبل از هر کاری فکر کن و عواقبشو در نظر بگیر.

حین عصبانیت عاطفی تصمیم نگیر.

اگه میبینی با دوستاش تفریح میکنه خب شاید تو زندگی مشترک کمبود تفریح داره برطرفش کن.

اگه هم بچه داری هیچوقت طلاق نگیر چون تاثیر بدی روی آینده فرزندت میذاره.

تا جایی که میتونی بخشش رو‌ داشته باش ولی تا حدی که به خودت ضربه نزنه.

وقتی که قضیه خیلی بد و بحرانی شد میتونید با مشاور خانواده مشکلتون رو حل کنید.

طلاق اصلاً گزینه خوبی نیست. 

الهی بگردم. ماهم اصلا نشکل مالب نداریم ولی این دلگی هاش ارامشمو گرفته کاش هیچی نداشتیم هیچی ولی ادم ...

حالاکه مشکل مالی نداری.یابشین باهاش حرف بزن ببین مشکلش چیه.بگواگه دورهمیه باهم بریم.ببین حرف حسابش چیه.بعضی ازمردارفیق بازمیشن..شایدم فقط بادوستاش میرن میشین وحرف میزنن..اگه دوسش داری ودوستداره براش بجنگ.حرف بزن باهاش ببین دردش چیه.همه مشکل دارن،یکی‌مالی.یکی شوهرش بچه ننس.وهمه چیومیبره میذاره کف دست ننش.اگرم نه که راهتوسواکن..امانه باطلاق…