2777
2789
عنوان

دخترم ۶ سالشه.

281 بازدید | 17 پست

اگه بخوام آینده روشنی داشته باشه و در زندگی به بهترین شغل و زندگی برسه. شما باشی چه کارایی براش میکنی؟من فقط به ذهنم رسید کلاس زبان بذارمش.الان ترم ۳ زبان هستش

خدا حفظش کنه واست زبان خوبه ورزش هم عالیه اگه زود شروع کنه موسیقی هم همینطور ببین به کدوم علاقه اش بیشتره از اینترنت هم روش های پرورش خلاقیت رو سرچ کن باهاش کار کن

proud femenist  

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بهترین کاری که از دید من میتونید بکنید بهش اعتماد به نفس بدید براش وقت بذارید که حس خوبی از دوران بچگیش همیشه داشته باشه اول و آخر آدم تو سراشیبی درس و یادگیری میوفته و ایشالا آدم موفقی میشه اما این اعتماد به نفس حس محبت اع سوخت راهش میشه 

زبان عاليه 

شاد باشه و لذت ببره از لحظات زندگی اش

برای نظراتش ارزش قائل  باشید و 

بهش انسانیت یاد بدید با رفتارتون  نه فقط اینکه مستقیم بگيد 

کتاب هم زیاد براش بخونید

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
بهش اعتماد بنفس میدم از الان کلاس ورزش ژیمناستیک و شنا و بعد تکواندو میذارم سعی میکنم استعدادشو پی ...

کلاس زبان که میره تشویقش میکنم که تو بهترینی. تو موفق میشی. چجوری اعتماد به نفسشو بالا ببرم؟

خدا حفظش کنه واست زبان خوبه ورزش هم عالیه اگه زود شروع کنه موسیقی هم همینطور ببین به کدوم علاقه اش ب ...

موسیقی برای سن دخترم زود نیست؟آخه هنوز حروف الفبای فارسی رو بلد نیست. 

کلاس زبان که میره تشویقش میکنم که تو بهترینی. تو موفق میشی. چجوری اعتماد به نفسشو بالا ببرم؟

فقط بخاطر کلاس نگو

کلی

جملات تاکیدی مثبت زیاد استفاده کن

بهش احترام بذار

تنبیه بدنی ممنوع

زبان عاليه  شاد باشه و لذت ببره از لحظات زندگی اش  برای نظراتش ارزش قائل  باشید ...

درست میگین. اعتماد به نفس داشتن بهترین سرمایه یه آدمه. که متاسفانه من خودم از بچگی اعتماد به نفسم کم بوده

عزیرم داری غیر علمی باهاش برخورد میکنی.

اول میذاشتی موسیقی کودک چون به هوش و رشد ذهنیش کمک میشه.

کلاسهای بازی بذارش که قدرت ارتباط و مهارتهای هوش هیجانی رو یاد بگیره 

چه خبره دو تا زبان خارجی تو این سن.

اتفاقا من از کارشناس شنیدم که بذارید بچه اول زبان مادری رو شروع کنه ،اگه خیلی شرایطش اورژانسی بود از سن مدرسه به بعد زبان دوم رو شروع کنید.

اینجوری از آموزش اشباع میشه و توی همین سنین دبستان از درس و مدرسه فراری میشه.

الان فقط و فقط بازی به دردش میخوره. 

و آموزشهای بر پایه ی بازی

درست میگین. اعتماد به نفس داشتن بهترین سرمایه یه آدمه. که متاسفانه من خودم از بچگی اعتماد به نفسم کم ...

پدر و مادر سختگیر بچه هایی با اعتماد به نفس پایین تربیت می‌کنند 

...

وقتی حرف میزنه همون لحظه اولویت بچت بشه 

به خاطر دیگران هيچ وقت دعواش نکن و همیشه بگو ما همیشه حامی تو هستیم 

حرفهای امیدوار کننده زیاد بگو

نمیخواد از این کلاس به اون کلاسش کنی که بدتر زده میشه

راستی 

رابطه اش با پدرش عااالی باشه صد هيچ از بقیه دخترا جلو میوفته

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!!