2777
2789
فدات بشم

خدا نکنه عزیزم 

گفتم از عشقت بمیرم گفت زود 😡/گفتم از وصلم چه خواهی گفت سود😦/گفتمش قربان چشمت میشوم 😅گفت چشمت میکنم کور ای حسود☹️دیدم همتون امضا دارید گفتم چرا من نذارم گشتم و گشتم تا چشم همه شاعرا رو کورکردم بااین شعر پیدا کردنم🤣🤣🤣🤣
مرسی از لطفت گلم آره خیلی سخت بود ولی تونستم کاش ماخانما به هر بهانه مثل این که باردارم هوس کردم خور ...

آره سالم خوری واقعا برای اندام ما خانوما خوبه

شما درست میگی من تو بارداریم از وزن ۶۵رفتم تا ۹۲ خودمو هیکلمو داغون کردم

😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره سالم خوری واقعا برای اندام ما خانوما خوبه شما درست میگی من تو بارداریم از وزن ۶۵رفتم تا ۹۲ خودم ...

آره خودمون ظلم میکنیم هم به سلامتی خودمون هم به هیکلمون.. راستی عزیزم خدا مادرتون و بیامرزه فاتحه میخونم براش

گفتم از عشقت بمیرم گفت زود 😡/گفتم از وصلم چه خواهی گفت سود😦/گفتمش قربان چشمت میشوم 😅گفت چشمت میکنم کور ای حسود☹️دیدم همتون امضا دارید گفتم چرا من نذارم گشتم و گشتم تا چشم همه شاعرا رو کورکردم بااین شعر پیدا کردنم🤣🤣🤣🤣
مرسی عزیزم خدا عزیزاتو حفظ کنه برات

ممنونم گلم ♥️

اره بابا 

دختر ناراحت نشو ولی بخودت بیا حتما رژیمتو رعایت کن و ورزش کن ک پوستت شل نشه 

ببین وقتی وسوسه میشی ک ی چیزی بخوری یه قانون پنج دقیقه ای برای خودت بزار ک اصلا بهش فکر نکنی و بیخیالش بشی بعد پنج دقیقه کلا پشیمون میشی

😭
دختر ناراحت نشو ولی بخودت بیا حتما رژیمتو رعایت کن و ورزش کن ک پوستت شل نشه  ببین وقتی وسوسه م ...

بخدا از الان زانو درد گرفتم .من به شدت شکمو.هله هوله ببینم نمیتونم نگذرم ولی دوروزه همه جوره رعایت میکنم .الانم ضعف کردم رفتم یه لیوان اب خوردم اومدم خوابیدم گفتم ولش کن هیچی نمیخورم