2777
2789
جدی سختت نیست غذا چی میخوری آب پز یا کبابی؟

روز اول و دوم خدایی سخت بود ولی الان عادت کردم هر غذایی باشه میخورم مثلا آبگوشت و گوشت کوبیده بدون نون قرمه سبزی بدون برنج.البته سفیده تخم مرغ آب پزو سینه مرغ آب پزم بیشتر میخورم.سوپ.خوراک لوبیا.عدسی

😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوردم باسالاد کاهو .ولی منی که در حد بولدوزر میخوردم معلومه باید ضعف کنم تا معدم عادت کنه تازه دوروز ...

منم خیلی میخوردم

شبا هم زود بخوابیم تا ضعف نکنیم 

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

فردا بجاش فست بگیر

حتما توفکرشم عزیزم 

گفتم از عشقت بمیرم گفت زود 😡/گفتم از وصلم چه خواهی گفت سود😦/گفتمش قربان چشمت میشوم 😅گفت چشمت میکنم کور ای حسود☹️دیدم همتون امضا دارید گفتم چرا من نذارم گشتم و گشتم تا چشم همه شاعرا رو کورکردم بااین شعر پیدا کردنم🤣🤣🤣🤣
روز اول و دوم خدایی سخت بود ولی الان عادت کردم هر غذایی باشه میخورم مثلا آبگوشت و گوشت کوبیده بدون ن ...

خدا کنه منم بتونم باورت میشه من صبحها حتما باید حلواشکری و خامه عسل با نون بربری داغ میخوردم 

موفق باشی.چند کیلویی

۱۷۴قد۷۴وزن ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌۹۵بودم

گفتم از عشقت بمیرم گفت زود 😡/گفتم از وصلم چه خواهی گفت سود😦/گفتمش قربان چشمت میشوم 😅گفت چشمت میکنم کور ای حسود☹️دیدم همتون امضا دارید گفتم چرا من نذارم گشتم و گشتم تا چشم همه شاعرا رو کورکردم بااین شعر پیدا کردنم🤣🤣🤣🤣
موفق باشی.چند کیلویی

راستی ممنون عزیزم شما هم موفق باشی گلم ♥️

آفرین خوب کم کردی معلومه با اراده ای 

مرسی از لطفت گلم آره خیلی سخت بود ولی تونستم کاش ماخانما به هر بهانه مثل این که باردارم هوس کردم خوردم پریودم ضعف کردم شیرمیدم زیاد خوردم فلانم و فلان اولشم خودم غذای زیاد نخوریم غذای نا سالم نخوریم چرب و شیرینی و سرخ کردنی مصرف نکنیم به خدا من سر پسر دومم اینقدر رعایت کردم بعد از بارداری ۵کیلواضافه کرده بودم که بعد از شیردهی خودش کم شد..من باجون و دل فهمیدم که اگه غذای سالم بخوریم کم چرب کم روغن کبابی آبپز سبزیجات خیلی بهتره البته به اندازه خوردن