2777
2789

ب روش نیار

سعی کن خودتو همیشه مرتب و تمیز نگه داری،ا ایش ککن،لباس خوب بپوش

باشگاه برو،واسه خودت هزینه کن،واسه خودت وقت بزار

وقتی اینقد واسه خودت مهم باشی وخودتو دوس داشته باشی و واسه خودت وقت بزاری،شوهرت یاد میگیره ک چطور رفتار کنه

اول اینکه نباید به روش میاوردی اگ شرایط طلاق نداری... باید میدیدی چه مشکلی وجود داره ک اون در تو کاستی میبینه ک میره سراغ بقیه اون مشکلاتو حل میکردی اونوقت اگ شوهرت ادم باشه با خودش میگه خاک تو سرم من دارم به همچین زن کامل و همه چی تمومی خیانت میکنم

اینارو از خودم درنیاوردم یه جایی خوندم🌚🙏🏻

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول اینکه نباید به روش میاوردی اگ شرایط طلاق نداری... باید میدیدی چه مشکلی وجود داره ک اون در تو کاس ...

بقران مشکلی ندار نمیدونم‌چرا خیانت میکن و این دفعه نمیدونه ک من میدونم 

❤❤❤❤

از کجا متوجه میشی که خیانتاشو

کاربر سال ۹۲ هستم ، بعد از سه تا سقط دیگه نیومدم نی نی سایت تا این چند روز اتفاقی دوباره اومدم و امروز کاربری ثبت کردم .... انشالله خدا به همه دل خوش و تن سالم بده بقیه چیزها حل شدنیه

ولی اینو میدونه ک تونمیتونی طلاق بگیری

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 
ب روش نیار سعی کن خودتو همیشه مرتب و تمیز نگه داری،ا ایش ککن،لباس خوب بپوش باشگاه برو،واسه خودت هز ...

انجام میدم ولی دنبال زن های بیوه هستش همش دوس میگره ب روش نمیارم 😪

❤❤❤❤
اره مبدونه نمتونم‌بخاطر دخترم بنظرت چجور ادمش کنم خدایی کمکم کنید

باید سند جور کنی ، اسکرین بگیری یا مچشو بگیری ، ببری تعهد بده

کاربر سال ۹۲ هستم ، بعد از سه تا سقط دیگه نیومدم نی نی سایت تا این چند روز اتفاقی دوباره اومدم و امروز کاربری ثبت کردم .... انشالله خدا به همه دل خوش و تن سالم بده بقیه چیزها حل شدنیه
انجام میدم ولی دنبال زن های بیوه هستش همش دوس میگره ب روش نمیارم 😪

دلیل اینکه دنبال زن بیوه س چیه؟

دلیلشو پیدا کن اونوقت سعی کن حلش کنی

ما نمیتونیم کمک خاصی کنیم

فقط بهت بگم ک حسابی ب خودت برس،ب هیکل و ظاهر و پوشش و اینا

مردا ک خیانت میکنن دو دسته ن،یا مشکل اخلاقی و روحی و روانی دارن یا از طرف زنشون تامین نمیشن،حالا منظورم جنسی نیس فقط

حمایت ،احترام،محبت و.....

دلیل اینکه دنبال زن بیوه س چیه؟ دلیلشو پیدا کن اونوقت سعی کن حلش کنی ما نمیتونیم کمک خاصی کنیم فق ...

مریض روحی دار بنظرم چون براش کم نزاشتم احترام همجور کنارشم کمکمش میکنم 

❤❤❤❤
خوشی زده زیردلش برو با ی مشاور صحبت کن اونا میتونن کمکت کنن

این روانی نمیره مشاور نمیدونم چکار کنم بخدا دیگه عصبی شدم هر روزی چیز جدید تجربه میکنم

❤❤❤❤