2821
2789

ب روش نیار

سعی کن خودتو همیشه مرتب و تمیز نگه داری،ا ایش ککن،لباس خوب بپوش

باشگاه برو،واسه خودت هزینه کن،واسه خودت وقت بزار

وقتی اینقد واسه خودت مهم باشی وخودتو دوس داشته باشی و واسه خودت وقت بزاری،شوهرت یاد میگیره ک چطور رفتار کنه

اول اینکه نباید به روش میاوردی اگ شرایط طلاق نداری... باید میدیدی چه مشکلی وجود داره ک اون در تو کاستی میبینه ک میره سراغ بقیه اون مشکلاتو حل میکردی اونوقت اگ شوهرت ادم باشه با خودش میگه خاک تو سرم من دارم به همچین زن کامل و همه چی تمومی خیانت میکنم

اینارو از خودم درنیاوردم یه جایی خوندم🌚🙏🏻

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اول اینکه نباید به روش میاوردی اگ شرایط طلاق نداری... باید میدیدی چه مشکلی وجود داره ک اون در تو کاس ...

بقران مشکلی ندار نمیدونم‌چرا خیانت میکن و این دفعه نمیدونه ک من میدونم 

❤❤❤❤

از کجا متوجه میشی که خیانتاشو

کاربر سال ۹۲ هستم ، بعد از سه تا سقط دیگه نیومدم نی نی سایت تا این چند روز اتفاقی دوباره اومدم و امروز کاربری ثبت کردم .... انشالله خدا به همه دل خوش و تن سالم بده بقیه چیزها حل شدنیه

ولی اینو میدونه ک تونمیتونی طلاق بگیری

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 
ب روش نیار سعی کن خودتو همیشه مرتب و تمیز نگه داری،ا ایش ککن،لباس خوب بپوش باشگاه برو،واسه خودت هز ...

انجام میدم ولی دنبال زن های بیوه هستش همش دوس میگره ب روش نمیارم 😪

❤❤❤❤
اره مبدونه نمتونم‌بخاطر دخترم بنظرت چجور ادمش کنم خدایی کمکم کنید

باید سند جور کنی ، اسکرین بگیری یا مچشو بگیری ، ببری تعهد بده

کاربر سال ۹۲ هستم ، بعد از سه تا سقط دیگه نیومدم نی نی سایت تا این چند روز اتفاقی دوباره اومدم و امروز کاربری ثبت کردم .... انشالله خدا به همه دل خوش و تن سالم بده بقیه چیزها حل شدنیه
انجام میدم ولی دنبال زن های بیوه هستش همش دوس میگره ب روش نمیارم 😪

دلیل اینکه دنبال زن بیوه س چیه؟

دلیلشو پیدا کن اونوقت سعی کن حلش کنی

ما نمیتونیم کمک خاصی کنیم

فقط بهت بگم ک حسابی ب خودت برس،ب هیکل و ظاهر و پوشش و اینا

مردا ک خیانت میکنن دو دسته ن،یا مشکل اخلاقی و روحی و روانی دارن یا از طرف زنشون تامین نمیشن،حالا منظورم جنسی نیس فقط

حمایت ،احترام،محبت و.....

دلیل اینکه دنبال زن بیوه س چیه؟ دلیلشو پیدا کن اونوقت سعی کن حلش کنی ما نمیتونیم کمک خاصی کنیم فق ...

مریض روحی دار بنظرم چون براش کم نزاشتم احترام همجور کنارشم کمکمش میکنم 

❤❤❤❤
خوشی زده زیردلش برو با ی مشاور صحبت کن اونا میتونن کمکت کنن

این روانی نمیره مشاور نمیدونم چکار کنم بخدا دیگه عصبی شدم هر روزی چیز جدید تجربه میکنم

❤❤❤❤
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز