2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اردیبهشت ماه بود پسرم بیهوش شد برا دندون

سه سال و ۱۰ ماهش بود

ولی بچه کوچکترم میوردن با بیهوشی

یکیش یه دختر ناز ۲ ساله بود

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
من داداشم مشکل داشت با بی هوشی انجام داد خودمم ۱۰سال پیش با بی هوشی کل دندونامو درست کردم

من خودم دوبار تجربه بیهوشی دارم

اما برای بچه نگرانم خیلی

جدی خودتون چندسالگی برای کار دندان بیهوش شدید راضی هستی؟ مشکل دندان هات چیبود

اردیبهشت ماه بود پسرم بیهوش شد برا دندون سه سال و ۱۰ ماهش بودولی بچه کوچکترم میوردن با بیهوشییکیش یه ...

از کاری ک کردی راضی هستی

ب نظرت ارزششو داشت؟

همه دندان هارو روکش دادی یا فقط خراب ها؟

من خودم دوبار تجربه بیهوشی دارم اما برای بچه نگرانم خیلی جدی خودتون چندسالگی برای کار دندان بیهوش شد ...

خودم ۱۷سالم بود

داداشمم چون اوتیسم هست و مشکل قلبی داره با بی هوشی کل دندوناشو درست کردن ۲تا هم عقل بود باهم کشیدن خداروشکر مشکلی پیش نیومد بعدش ۲۰سالش بود دو سه سال پیش انجام داد

خودمم چون میترسیدم از آمپول بی حسی واسه همین بی هوشی رفتم ۴تا عقل بود کشیدم باهم جرم گیری و عصب کشی و چند تا کار دیگه

نگران نباش چیزی نمیشه

من خودم وقتی به هوش اومدم با اینکه دندون عقلمم کشیده بودن ولی هیچ دردی با مشکلی نداشتم همش تو آیینه نگاه میکردم میگفتم نکنه درست نکردن اخه درد نداشتم اصلا

از کاری ک کردی راضی هستی ب نظرت ارزششو داشت؟ همه دندان هارو روکش دادی یا فقط خراب ها؟

صد البته که ارزش داشت

بچم دو هفته بخاطر درد دندون چشم رو هم نزاشت هیچی نمیخورد دو شیشه بروفن خورد از درد

طبق تشخیص دکترش ۴ تا ریشه کشید ،۴ تا عصب کشی و روکش،یکی دوتام سطحی پر کرد براش

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
صد البته که ارزش داشتبچم دو هفته بخاطر درد دندون چشم رو هم نزاشت هیچی نمیخورد دو شیشه بروفن خورد از ...

ممنونم عزیزم

دعا کنید خوب پیش بره برای منم

پسر من از کارهای پزشکی میترسه خیلی گفتم با گاز بیهوشش میکنن اما تو اتاق عمل و خودمم کنارش نیستم میترسم اضطراب بگیره

ممنونم عزیزم دعا کنید خوب پیش بره برای منم پسر من از کارهای پزشکی میترسه خیلی گفتم با گاز بیهوشش میک ...

عزیزم اتاق عمل نیست همون اتاق دندون پزشکی هست

من و مامانم موقع بی هوشی بالای سر داداشم بودیم نگران نباش اصلا