2777
2789
ممنونم عزیزم دعا کنید خوب پیش بره برای منم پسر من از کارهای پزشکی میترسه خیلی گفتم با گاز بیهوشش میک ...

انشالله که به راحتی میگذره ازش

نگران نباش سخت نیست،بغل خودت یا باباش میبری برا بیهوشی همونجا کنارشی تا بیهوش بشه،اون مرحله برا من خیلی سخت بود انگار قلبم داشت کنده میشد

دو ساعت بعد میارن ریکاوری و صدا میکنن میری پیش بچه ات،میتونه نوشیدنی و خوراکی ام بخوره اصلا سخت نیست

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
عزیزم اتاق عمل نیست همون اتاق دندون پزشکی هست من و مامانم موقع بی هوشی بالای سر داداشم بودیم نگران ن ...

تو مطب که با بیهوشی انجام نمیدن تو بیمارستان یا کلینیک های زیبایی که مجهز به اتاق عمله انجام میدن دکتر بیهوشی و اینام باید باشن

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم اتاق عمل نیست همون اتاق دندون پزشکی هست من و مامانم موقع بی هوشی بالای سر داداشم بودیم نگران ن ...

ن اینجا دکتر توی اتاق عمل گفته انجام میده و منم اجازه ورود ندارم

انشالله که به راحتی میگذره ازشنگران نباش سخت نیست،بغل خودت یا باباش میبری برا بیهوشی همونجا کنارشی ت ...

من صحبت کردم گفتن اگه با رگ گیری بود تو بغلت بود اما چون با گاز میخای بیهوش بشه باید بره تو اتاق عمل با یه نفس

تو مطب که با بیهوشی انجام نمیدن تو بیمارستان یا کلینیک های زیبایی که مجهز به اتاق عمله انجام میدن دک ...

من و داداشم تو بیمارستان که یه بخشی رو دندون پزشکی هست انجام دادیم

اتفاقا اتاق عمل نیست تو شهر ما اینجوری هست

دکتر بی هوشی میاد و کاراشو انجام میده

من صحبت کردم گفتن اگه با رگ گیری بود تو بغلت بود اما چون با گاز میخای بیهوش بشه باید بره تو اتاق عمل ...

پسر منم با گاز بیهوش کردن ولی گذاشتن کنارش باشم بعد که بیهوش شد رفتم بیرون

تازه پسر من تو دو سال و خورده ایم برا ختنه بیهوش شد

اون تو بیمارستان خصوصی بود برا دندوناش تو کلینیک

برا ختنه رگ گیری کردن و بیهوش کردن ولی بازم تو بغل خودم بود

بازم صحبت میکنم امیدوارم اجازه بدن

با گاز چجوریه دستماله یا ماسک

اینکه گفت با یه نفس بیهوش میشه حقیقت بود؟

بچه وقتی ب هوش اومد تو اتاق ریکاوری چجوری بود حالش نترسید؟

تو اتاق عمل رگ گیری کرده بودن؟

تازه پسر من تو دو سال و خورده ایم برا ختنه بیهوش شداون تو بیمارستان خصوصی بود برا دندوناش تو کلینیکب ...

عزیزم اینم کلینیک هست

من پسرم سابقه رگ گیری و بستری داره و خیلی میترسه قبلش از سرم نمیترسید اما تو بیمارستان دیگه جوری ترسید ک الان هم بفهمه قراره چنین اتفاقی بیوفته خیس عرق سرد میشه و نفسش میگیره