2777
2789
عنوان

من دیگه غلط بکنم برم خونه این دوستم 😣😠😠😠😠

| مشاهده متن کامل بحث + 8767 بازدید | 116 پست
برگ هایم 😐 پشمم هایم 😐 گلبرگ هایم 😐 کاسبرگ هایم 😐 پر هایم 😐 کرک هایم 😐 شاخه هایم 😐 شکو ...

خدا خیرت بده مریضم با حرفت کلی خندیدم🌺

هر کی کاربریم رو گزارش بزنه و بترکونه حلالش نمیکنم

دوست خواهرم ماهی ۴۰ میلیون درآمد داره جلوی خواهرم تن ماهی بدترین مارکش رو گذاشت یه سری دیگه رفت خواهرم خودش اشپزی کرد .خونه ما می اومد کمتر از کباب و جوجه جلوش نمی گذاشتیم .چرا خدا به این آدم های بی جنبه ثروت ومکنت میده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و منی که یبار رفتم خونه دوستم که از لحاظ مالی خیلی بد بود...ولی بهترین سفره رو برای من چیده بود. و همش تعارف میکرد..میگفت میخاستم فلان چیزم درست کنم بچم نذاشت..اونجا بود که فهمیدم چقدر دوست خوبی دارم...و چقدر نظربلنده...و ماهایی که وضع خوبی داریم ولی...

عالی بود

مخلصیم 😁

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨
و کلا باهم دوستیم و اینچیزا مهم نیست اصلا  تا من ازدواج کردم دعوتش کردم خونمون  شوهرم اس ...

😐😐😐واقعا چرا نمیرینی بهش 

سواله برام 

سری بعد خواست دعوت کنه لطفا برین بهش 😑

اونکه مشخصه تعارف نداره توام تعارف نکن خب

وقتی یخچالش پره و جلوت کم میاره توام همونو که میاره تا ته بخور اون معذب نمیشه تو‌چرا معذب میشی؟خورشتو تا اخر خواستی بخوری بعد بگی بازم بیاره برات

اون دیده تو هیچی نمیگی ادامه میده ب کارش

خدایا دستمو ول نکن 💙
یاد اون کاربر افتادم که شب خونه دوستش بود بهش شام نداده بود طفلی نصفه شب گشنه اش بود نمیتونست بخوابه

اره منم🥲

شاید تلخه و بی مزه ولی مست چشاتم:)حس میکنم برگشتم از وقتی ک تو پیدات شد:)
چقد گدا گشنه چرا شماهایی که این برخورد باهاتون میشه همونجا با یه شوخیو خنده طرفو قهوه ای نمیکنید ادم ...

واقعا😠👌👌👌👌

یک عدد استارسید از نژاد لیرا هستم (حال ندارم درباره استارسید دیگه توضیح بدم خودت برو تو گوگل سرچ کن  )~،،~من شاهم نه ملکه کسی  ~،،~یک عدد کیدرامر..اوتاکو و حدودی کیپاپر 
خدا خیرت بده مریضم با حرفت کلی خندیدم🌺

الهی عزیزم انشاالله که زودتر خوب بشی و همیشه لبخند مهمون اون صورت ماهت باشه

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨

وای یاد خودم افتادم.من 3 روز مدام دوستم زنگ میزد نهار بیا خونمون تازه ازدواج کرده بود.خلاصه قبول کردم ورفتم براش کادو بردم چون اولین بار بود میرفتم خونشون.بعداز چای گفت من برم نهار درست کنم باخودم گفتم ساعت 2 هنوز اماده نکرده میمیرم از گشنگی.بعد از تو فریزر یه بسته گوجه رنده شده دراورد توی روغن تفت داد ویه دونه تخم مرغ ریخت توش یه عالمه هم خیارشور آورده بود سر سفره به جان دخترم راست میگم این شد نهارمون حتی سبزی خوردنم نبود..من غذای فریز شده بهم نمیسازه عصر که برگشتم خونه تا دوروز گلاب به روتون اسهال واستفراغ گرفتم!!!