2777
2789
عنوان

من دیگه غلط بکنم برم خونه این دوستم 😣😠😠😠😠

| مشاهده متن کامل بحث + 8767 بازدید | 116 پست

نمی‌دونم شما هم عین من هستید یا نه من واسه خودم و همسرم و بچهام جوری غذا درس میکنم ک اصلا زیاد نمیاد اسراف بشه ولی وقتی مهمون دارم تمام تلاشمو میکنم چیزی کم نباشه حتی اگه چند وعده باشه مهمونم ...هفته قبل جاری و برادر شوهرم و خواهر شوهرم پنج وعده خونمون بود تمام پنج وعده رو غذاهای گوشتی و سالاد و ماست خیار و ترشی و نوشیدنی گذاشتم سر سفره ..هرچی خواهر شوهرم می‌گفت ی وعده رو ساده درس کن ما ک غریبه نیستیم میگفتم احترام ب مهمون احترام ب خودمه 

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
وای یاد خودم افتادم.من 3 روز مدام دوستم زنگ میزد نهار بیا خونمون تازه ازدواج کرده بود.خلاصه قبول کرد ...

اوم هنگ میکنه با خوندن اینا😵‍💫😵‍💫😵‍💫

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی عزیزم انشاالله که زودتر خوب بشی و همیشه لبخند مهمون اون صورت ماهت باشه

چ امضاتون قشنگ بود🥲😍

شاید تلخه و بی مزه ولی مست چشاتم:)حس میکنم برگشتم از وقتی ک تو پیدات شد:)
باز من دعوتش کردم گفتم من بهترینارو براش فراهم میکنم شاید اونم بفهمخ و بدونه زشته کارش ولی بی فایده ...

گفت چرت دیگ نمیای اینجا و فلان کفتم عزیزم سرم شلوغه و مریضم فلان 

گفت نه تو دیگ تحویل نمیگیرب و این حرفا 

اخرش کفت فردا ناهار بیا ساعت ۱۱ شب زنگ ک بگه فردا ناهار بیا اونجا 

اصلا قبول نکردم اونم هی اصراررررر اصراررررر 

دیگع قبول کردم چون خوشم نمیاد یکی هی اصرار کنه بااینکه میدونستم واقعا نباید برم 

ولی از اصرار کردناش اعصابم بهم میریزه 

رفتم خلاصع 

همیشع دست پر میرم خجالت میکشم دست خالی جایی برم 

میوه اورد کذاشت گفت بفرمایین و اینا 

من نخوردم چون موقع ناهار بود 

خدا شاهده ب قران قسم باز دوباره ما سه نفر بودیم 

باز ی بشقاب کوچولو ۴ تا تیکه بادمجون بود برای منو خودش مشید با ی کفگیر برنج برای من ی کف گیر برای خودش 

و برای اون دوستمون ک جاریشه ولی عین خواهرن همه جیز پر و جدا 

من این سری واقعاااااا ناراحت شدم و حالم از خودم ک پاشدم باز رفتم بهم خورد 

اخرشم کلی پفک اوردگذاشت جلو خودش و جاریش ب من گفت بیا اینطرف بردار خودت ک دیگه گفتم ممنون دیرم شدم و اومدم بیرون 

و به حال خودم متاسف شدم واقعا 

تازه این دفعه برای خودش ماست اورد واسه جاریشم ماست اورد گفت کم بود ماستم منو تو باهم میخوریم 

چ امضاتون قشنگ بود🥲😍

چشمات قشنگ میبینه عزیز دلم❤️

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨

منم یه بار بعد مدتها زنگیدم به دوست صمیمی و خیلی قدیمیم که بعد مدتها دوباره پیداش کرده بودم 

تازه ده روز بود دوباره باهم بودیم گفتم سمت شما اومدم صبونه میام پیشت با هم باشیم باور کن تو خونه کوچیک انقدر دلهای بزرگ زندگی میکنن برای دونفر ۲ سال پیش قشنگ ۱و نیم میلیون سفره انداخت 

با اینکه چند وقت از هم دور بودیم خوشحالم که دوباره دارمش 

برعکسش دوست چتر بازم دارم که فقط مینمایه ما رو

گفت چرت دیگ نمیای اینجا و فلان کفتم عزیزم سرم شلوغه و مریضم فلان  گفت نه تو دیگ تحویل نمیگیرب ...

تو رو خدا ی چی بهش بگو حرصم گرفته شدیدا 😡

خدایا حال دلم را تکانی بده.............
میوه اورد من یدونه سیب برداشتم  تا لحظه اخر نخوردمش چون واقعا معذب بودم  برداشت همون پوس ...

🤣🤣🤣🤣🤣

طُ∞‌ضربان‌قلب‌منی‌ ـﮩ۸ــ💌ــ۸ـﮩـ S ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌💗🫀
و کلا باهم دوستیم و اینچیزا مهم نیست اصلا  تا من ازدواج کردم دعوتش کردم خونمون  شوهرم اس ...

والا من جات بودم کاسه رو میرختم تو سرش 

اینقدر بهش متلک میگفتم تا جونش دربیاد و دیگه از این غلطا نکنه این کجاش دوسته 

گفت چرت دیگ نمیای اینجا و فلان کفتم عزیزم سرم شلوغه و مریضم فلان  گفت نه تو دیگ تحویل نمیگیرب ...

بادمجون؟یعنی خورشت بادمحون یا بادمجون خالی؟

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍

واقعا باورم نمیشه

دوست عزیز بنظرم رابطتو باهاش قطع کن واقعا ادم بهش توهین میشه🥲

بهش پیام بده بگو و ازش گله کن

شاید تلخه و بی مزه ولی مست چشاتم:)حس میکنم برگشتم از وقتی ک تو پیدات شد:)