دوستان من میخوااااام تغییر کنم ولی نمیدونپ چطور؟؟؟ شما کسی رو دیدین که تغییر کرده ؟ اخه میخوام احساس بی ارزشی خودمو نابود کنم ولی نمیدونم چطور؟ چطور میشه پیشرفت مثل موشک داشته باشیم؟؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
😔 نمیدونم چی بگم خیلی احساس بدی نسبت به خودم دارم..و نمیدونم چطور ازبین ببرمش مدام تصمیماتم رو عوض میکنم...میخوام یه چیزی رو شروع کنم...بعد تازه دورهای سوده رو داریم جذابیت درون و عزت نفس ولی نیاز به کارکردن زیاد داره ولی متاسفانه امتحانات دارم و نمیتونم انچنانی وقت براشون داشته باشم...شما دوره هاشون رو خریدین؟
بله همشو دارم. هدیه هم می دم. ایتجا هم سعی می کنم راهنمایی کنم. دقیقا همین که گفتی باید رو خو ...
میشه یه جا باهم دراتباط باشیم مثلا تلگرام یا اینجا تو پیوی هرجا که راحتی و بیشتر در دسترس هستی؟ دوره های سوده رو گوش میدم ولی باید کلی کار کنی روش و وقت انچنانی هم ندارم براش فعلا