2777
2789

دوستان من میخوااااام تغییر کنم ولی نمیدونپ چطور؟؟؟ شما کسی رو دیدین که تغییر کرده ؟ اخه میخوام احساس بی ارزشی خودمو نابود کنم ولی نمیدونم چطور؟ چطور میشه پیشرفت مثل موشک داشته باشیم؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پ اینجا چی کار می کنی؟ 

😔 نمیدونم چی بگم خیلی احساس بدی نسبت به خودم دارم..و نمیدونم چطور ازبین ببرمش مدام تصمیماتم رو عوض میکنم...میخوام یه چیزی رو شروع کنم...بعد تازه دورهای سوده رو داریم جذابیت درون و عزت نفس ولی نیاز به کارکردن زیاد داره ولی متاسفانه امتحانات دارم و نمیتونم انچنانی وقت براشون داشته باشم...شما دوره هاشون رو خریدین؟

😔 نمیدونم چی بگم خیلی احساس بدی نسبت به خودم دارم..و نمیدونم چطور ازبین ببرمش مدام تصمیماتم رو عوض ...

بله همشو دارم. هدیه هم می دم. ایتجا هم سعی می کنم راهنمایی کنم. 

دقیقا همین که گفتی باید رو خودت کار کنی. 

اول اینکه امتحاناتت اولویتن. 

جذابیت درونی رو بذار فقط دقیق گوش بده. همون کلی کمکت می کنه. آروم آروم شروع کن. 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
بله همشو دارم. هدیه هم می دم. ایتجا هم سعی می کنم راهنمایی کنم.  دقیقا همین که گفتی باید رو خو ...

میشه یه جا باهم دراتباط باشیم مثلا تلگرام یا اینجا تو پیوی هرجا که راحتی و بیشتر در دسترس هستی؟ دوره های سوده رو گوش میدم ولی باید کلی کار کنی روش و وقت انچنانی هم ندارم براش فعلا

میشه یه جا باهم دراتباط باشیم مثلا تلگرام یا اینجا تو پیوی هرجا که راحتی و بیشتر در دسترس هستی؟ دوره ...

اره درخواست بده خواستی آیدی تلمو می دم. 

ولی در هر حال باید کار کنی رو خودت تا ماندگار باشه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
اره درخواست بده خواستی آیدی تلمو می دم.  ولی در هر حال باید کار کنی رو خودت تا ماندگار باشه

ایدی تل بده اونجا میتونم بهتون پیام بدم الانم درخواست میدوم ولی اگه چن روز نبودم بخاطر امتحانات هس😊