2777
2789
عنوان

قرص کابرگولین

323 بازدید | 14 پست

سلام دوستان.کسی هست که تاحالا کابرگوین ۰/۵ استفاده کرده باشه؟ من دو هفته هست استفاده میکنم قبلش پریودم مرتب بود ولی الان۱۰روزه عقب انداختم.یعنی از قرص هست؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من مصرف میکردم چندماه ولی به پریودم کاری نداشت

هورمونای دیگم تو آزمایشم درست بود ولی پرولاکتینم ۶۲ بود دکتر گفت زیاده. الانم دسترسی بهش ندارم مطب هم جواب نمیدن که بپرسم😑

منم میخوردم. توی عوارضش نوشته بود ممکنه قاعدگی رو به تاخیر بندازه اما نه برای همه.

من اون ماهی که خوردم ۳روز تاخیر داشتم بعد پریود شدم

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...
اگه اقدام نیستی که نگران نباش پی از قرصه. پرولاکتین و تیروئید خیلی روی هم تاثیر میذارن حواست به تیرو ...

تیروئیدم قبل مصرف قرص نرمال بود.بخاطر ریزش موهام و موهای زائد رفتم آزمایش دادم مشخص شد پرولاکتینم بالاست.سینمو یه کوچولو فشارمیدم ترشح داره.ریزش موهام خیلی کم شده هنوز هفته ی دومی هست که استفاده میکنم.

اگه اقدام نیستی که نگران نباش پی از قرصه. پرولاکتین و تیروئید خیلی روی هم تاثیر میذارن حواست به تیرو ...

امیدوارم که خیلی روهم تاثیرنداشته باشن 

اینو تنظیم کنی اون یکی بهم بخوره.این چندوقته انقدر دکتر رفتم واقعا دیگه دوست ندارم برم