2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بعد ناهار دچار پرخوري ميشم

من دوروزه رژیم کم خوری دارم واقعا سخته با ده تا قاشق برنج سیر نشدم ولی بازم کشیدم کنار چون مجبور بودم گفتم بشینم سرسفره بازم میخورم

دختر.. به خودت بیا.. چرا با تنبلی  و‌پرخوری کردن، خودتوو از لباسای قشنگ،  محروم میکنی..  یه بار واسه همیشه سبک زندگیت را عوض کن ‌‌تا به اندامی که میخواهی برسی💪💪💪💪

استاد تغییر باش ،، نه قربانی تقدیر....❤️

دختر.. به خودت بیا.. چرا با تنبلی  و‌پرخوری کردن، خودتوو از لباسای قشنگ،  محروم میکنی.. &n ...

۲۸سالمه ازالان پادرد گرفتم چون وزنم زیاده .منی که صبحانه ها حتما باید حلواشکری خامه عسل میخوردم .امروز یه لیواک شیر با دوتا ترما خوردم دیروز یه تخم مرغ اب پز .ناهارم ده تا قاشق برنج بااینکه سیرم نشدم .معدم عادت کرده به پرخوری

۲۸سالمه ازالان پادرد گرفتم چون وزنم زیاده .منی که صبحانه ها حتما باید حلواشکری خامه عسل میخوردم .امر ...

عادت نیست روش زندگیت این بوده و نتیجه ش شدی این 

لطفا سالم خوری رو شروع کن و خودت رو از لذت سلامتی خوش فرم بودن .بالا بودن اعتماد به نفس و حتی از سنی که داری بزرگتر دیده شدن  محروم نکن

چاقی در سن های بالاتر خیلی خیلی زیان داره

ببین الان پادرد داری میدونی چقدر به مینیسک زانو فسار میاری

بعد غذا نصف قاشق مرباخوری سماق بریز تو اب جوس یک لیوان بعد ده دقیقه بخور

غذاتون ارام بخور یعنی بجو قورت نده خیلی اروم 

ترجیحا جلوی آینه غذا بخور

صبحها ناشتا یک ق لیمو عسل کمی هم زنجبیل بریز بخور

اینا کمک کننده هستن 

ولی رعایت تغذیه از اصولهای اشلی در هر سرایط هست پیاده روی از نیم ساعت شروع کن حتی سده تو خونه

چای سبز هم خوبه

کمی عسل بخور و با چایی مشکلی پیش نمیاد  سیب. جعفری.

من صبحانه زياد نميخورن

تا ناهار هم زياد گشنم نميشه

ولي امان امان از بعد از ناهار

ناهار كه خوردم يه پرخوري عجيب مياد سرافم تا ساعت ٤ يا پنج فكم ميجنبه ديگه

انراع هله هوله تنقلات ميخورم با چند ليوان چايي 

من دوروزه رژیم کم خوری دارم واقعا سخته با ده تا قاشق برنج سیر نشدم ولی بازم کشیدم کنار چون مجبور بود ...

خواهر زاده من رژيم گرفت

هيچ كس به اندازه اون با اراده نديدم توي رژيم

الان بهش ميگيم بخور بخور ديگ نميخوره 

از بس نخورد ديگه غذا ميبينه حالش بهم ميخوره

قبلش خيلي چاق بود در حد تركييدن