2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید کیا ژل لب زدن🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1999 بازدید | 51 پست
والا نمیدونم اسم ژل من چی بود  من امروز دو بار یخ گذاشتم  ولی دیگ نمیزارم چون گفتید یخ نز ...

اره اصلا یخ نذار چون ب من گفت نه خوراکی سرد و ن گرم بخور من خودم تا سه چهارماه اول خیلی رعایت کردم چای رو میذاشتم ولرم بشه میخوردم اب خیلی خنکم نمیخوردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چشم 

والا نمیدونستم امروز دو بار یخ گذاشتم آب خنک هم میخوردم ☹️☹️🥺

هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍
همیشه هم اسم ژلت رو بپرس حتی پاکتشو. ببین ک اصله یا نه، اصلا دکتر باید جلوی خودت پاکت رو باز کنه

این بار برم حتما میپرسم 

وای خدا منو بکشه چقد استرس گرفتم

هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍

موقع خواب چی میتونم یه ور هم بخوابم یا ن🙄مشکلی ندارع برا ژل

ن عزیزم نگران نباش، واسه خواب راحت باش 

مرسی عزیزم 💞 بخدا دیشب و امروز که خوابیدم کمرم نصف شدم اصلا یه ور نخوابیدم که نکنه خراب شه ژل لبم ☹️🥺

میتونم آرایش کنم یا ن🙄 مشکلی نداره آرایش کردن؟

میتونم آرایش کنم یا ن🙄 مشکلی نداره آرایش کردن؟

رژ فعلا تا چند روز نزن، بالم لب فقط بزن چون پوسته پوسته میشه بالم لب بزن زودتر پوسته هاش بیفته خودتم با دندون نکن پوسته ها رو بعد غب چهارپنج‌روز رژ بزن عیب نداره

رژ فعلا تا چند روز نزن، بالم لب فقط بزن چون پوسته پوسته میشه بالم لب بزن زودتر پوسته هاش بیفته خودتم ...

مرسی از همه ی راهنماییات قشنگم 💋💞

مرسی عزیز دلم

دورت بگردم 💋💕

ببخشید میگم بالم لب ندارم فعلا

میتونم فردا رو برق لب اکلیلی بزنم یا ن ؟🙄

دورت بگردم 💋💕 ببخشید میگم بالم لب ندارم فعلا میتونم فردا رو برق لب اکلیلی بزنم یا ن ؟🙄

اره اشکال نداره، ولی بالم لب ویتامینه دار از داروخونه بگیر کلا خوبه واسه الان ک تازه ژل زدی هم ویتامینس هم لبتو نرم و قشنگ میکنه پوسته هاشم زودتر خوب میشه تو خونه هم روزی دوسه بار حتی بزن

اره اشکال نداره، ولی بالم لب ویتامینه دار از داروخونه بگیر کلا خوبه واسه الان ک تازه ژل زدی هم ویتام ...

الهی ب هر آرزویی داری برسی قشنگم 

مرسی که همه چیو برام توضیح دادی 🤗💋🥰