2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید کیا ژل لب زدن🥺

1995 بازدید | 51 پست

سلام بچه ها من دیروز غروب ژل لب زدم  

ورم کرده ولی سفته اون قسمتایی که ژل زده دکتر 

لب بالام یکم نرم شده یه طرفش ولی بقیش هنوز ن خیلی استرس دارم 🥺☹️

لب پایینم هم قرینه نیست ینی یه طرفش برجسته تره 

نمی‌دونم مال ورمه یا ن ☹️

تو رو خدا اگه میدونید راهنماییم کنید 🥺

امروز دوبار به گذاشتم رو لبم 

دکترم که هیچ توضیحی نداد فقط منشیش گفت غذای داغ نباید بخوری هیچ وقت

هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍

منظورم یخ بود امروز دو بار گذاشتم رو لبم 

اشتباه تایپی بود ببخشید

هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عکس شو بزار

عزیزم چجوری عکس بزارم بلد نیستم ؟یکم پیش آخه عضو شدم

طبیعیه نترس سفتیش درست میشه ی هفته دیگه برو ماساژ بده غیر قرینگی هم تو ترمیم درست میکنه بذا ورمش بره

آخه نگفت برای ماساژ بیا 

گفت ماه بعد بیا ترمیم

ورم داره هنوز بذار یک هفته ده‌روز بگذره تا جا بیفته غذای داغ هم فقط ۳ روز اول نخور بقیه اش اوکیه

عع پس چرا منشی گفت تا آخر نباید غذای داغ بخوری ☹️🥺والا استرس دارم همش

نگفت بری واسه ترمیم؟اگه جاییش قرینه نباشه یا هزچی،تو ترمیم درست میشه

چرا گفت ماه بعد بیا ترمیم چون لبم نازک بود بعد گفت اولین بار جذب میشه ژل