2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید کیا ژل لب زدن🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1995 بازدید | 51 پست
کلا ماساژ نداد؟ برا من بعد ماساژ خیلییی نرم شد

همون موقع که ژل زد یکم ماساژ داد 

دیگ نگفت بعدا بیا ماساژ که ☹️

هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا مگه میشه  من ۴-۵ ساله ژل لب میزنم‌

خدا رو شکر مرسی ❤️🥰

هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍
برا من اون موقع ماساژ نداد اصن گفت چند روز دیگه بیا  یک هفته صبر کن خودشم نرم میشع نشد برو

آها 

پس منم پنج روز دیگ صبر کنم یه هفته تموم شد برم 

آره تقریبا ۷۰ درصدش جذب میشه،ترمیم و برو اوکی میشه

خدا کنه خوب شه

بخدا خیلی میترسم چون اولین بارمه هی میگم کاش ژل نمیزدم

ولی خب لبام خیلی نازک بود ☹️

منم لبم نازک و کوچیک بود و اولین بار ک زدم جذب کامل نشد ی مقداریش موند ک سر یکساا باز رفتم تمدید کردم الان بار دوم ک‌زد م برج ۱۱ میشه یکسال و هنور مقدار زیادی ازش مونده تو لبم، فقطم یک سی سی زدم، برند نورامیس بود ژل من مال شما چی بود؟ واسه خوراکی هم فعلا تا ی مدت غذای خیلی داغ و یل خیلی سرد نخور ساندویچ هم گاز نزن، من خودم تا سه چهارماه اول خیلی رعایت میکردم، اصلا یخ اینا هم نذار دکتر من میگفت هیچی نذار خودش کبودی و ورمش حداکثر تا یک هفته خوب میشه، خودتم زنگ بزن ب منشیش بگو نیاز نیس بیام واسه ماساژ چون دکترا ی وقتایی یادشون میره بگن

خدا کنه خوب شه بخدا خیلی میترسم چون اولین بارمه هی میگم کاش ژل نمیزدم ولی خب لبام خیلی نازک بود ☹️

منم اولش اینجوری بودم ولی الان که یکی دو سال گذشته ازش میگم دوباره برم بزنم😅

کاربری قبلی:دختری_که_ستاره_شد💫
از روزی که ژل زدم قرینه نبود ترمیم هم رفتم قرینه نشد الان هم بعد از ده ماه قرینه نیس روفیل پلاس اصل ...

وای استرس دادی ☹️🥺

دقیقاااا منم همینجور بودم الان منتظرم برج یازده باز برم نیم سی سی بزنم چون هنوز لبم حجم داره ولی دوس دارم نیم دیگه بزنم

منم لبم نازک و کوچیک بود و اولین بار ک زدم جذب کامل نشد ی مقداریش موند ک سر یکساا باز رفتم تمدید کرد ...

والا نمیدونم اسم ژل من چی بود 

من امروز دو بار یخ گذاشتم  ولی دیگ نمیزارم چون گفتید یخ نزارمبرای ماساژ هم چند روز دیگ خودم میرم ببینم چی میگه 😞

ای جان 🥰❤️خدا کنه مال منم خوب شه