من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)
ازدواجتون چطوری بود فرهنگتون بهم میخوره کجا زندگی می کنید
ما چندسال بود تو ساوه زندگی میکردیم همسرم هم اومده بود ساوه برای کار اشنا شدیم دوسال دوست بودیم بعدم ازدواج کردیم،اوایل یکم سختم بود زبونشون رو خب متوجه نمیشدم ولی الان کاملا متوجه میشم وبعضی کلمات رو یاد گرفتم،در حال حاضرهم گیلان هستیم رودسر