2777
2789
عنوان

می‌خوام فرار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 46 پست
پس تو میگی چیکار کنم تا آخر عمرم همینجوری بمونم؟یا خودمو بکشم چطوره؟

یک چیز میگم ولی ناراحت نشو به نظر خودت الان خیلی احساسی تصمیم نمیگیری دختر خوب تو الان خودت تو می نی سایتی میبینی که ازدواج اون بخت و جام طلا نیست مطلقا یک مرد ارزش داره آخه خودت و بکشی ؟ تو کامل  از شرایط تعریف نکردی مثلا اینکه تو خونتون خواهر بزرگه چقدر حرفش برو داره ؟ همیشه همینجوریه ؟ به نظرم وظیفه تو نیست که راضیش کنی تو ازدواج نظر دختر و پدر و مادر شرطه و نصیحت دیگران خواهرت تو جایگاهی نیست که تعیین تکلیف کنه با پدر و مادرت صحبت کن دنبال یک راه کار عاقلانه بگرد 

چاهست و راه و دیده ی بینا و آفتابتا آدمی ببیندپیش پای خویش را چندین چراغ دارد و بیراهه میرود باید بیفتد و ببیند سزای خویش را 💁🏻‍♀️🖼️🕊️

ببین فرار نکن ولی به خواستگار پولدارت هم جواب مثبت بده تا خودت خوشبخت بشی و خواهرتم بسوزه .خواهرت هی ...

اونم میگه به همون پولداره باید شوهر کنم و چون ب اون جواب رد دادم نمیزاره با عشق خودم ازدواج کنم مشکلم همینه من اون پولداره رو نمیخوام

الهی اعطنی الفضل😭🤲🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک چیز میگم ولی ناراحت نشو به نظر خودت الان خیلی احساسی تصمیم نمیگیری دختر خوب تو الان خودت تو می نی ...

نه همیشه اینطور نیست با من لج کرده چون ب اونی که خودش می‌گفت شوهر نکردم.مامانم بهش گفت ب تو مربوط نیست گفت خودمو میکشم میبینی میزارم یا نه

الهی اعطنی الفضل😭🤲🏻

اسی حالا این عشق خودت چجوریه کارش. چیه اصلا شرایط ازدواج داره؟

چاهست و راه و دیده ی بینا و آفتابتا آدمی ببیندپیش پای خویش را چندین چراغ دارد و بیراهه میرود باید بیفتد و ببیند سزای خویش را 💁🏻‍♀️🖼️🕊️

فقط آبروی خودش میره چچرا مامانبابات هیچی نمی گن بهش

بابام خبر ندارم از این ماجرا مامانمم بهش حرف زد گفت ب تو مربوط نیست اونم گفت می‌بینید میزارم یا نه

الهی اعطنی الفضل😭🤲🏻

عزیزم من اگه ب اونی ک می‌خوام نرسم دیگه ب هیچ وجه ب ازدواج فکر نمیکنم هیچوقت

میرسی من دلم روشنه،پسره هم اگه تو رو بخواد پات وامیسته تا خواهرات ازدواج کنن،۴۰ سالتون نشده بگید دیره هنوز خیلی فرصت دارید

نه همیشه اینطور نیست با من لج کرده چون ب اونی که خودش می‌گفت شوهر نکردم.مامانم بهش گفت ب تو مربوط نی ...

حالا واقعا این کارو میکنه یا فقط حرفشو زده ؟ سابقه افسردگی یا خودکشی نداره ؟ میتونی از  کسی که حساب می‌بره ازش بخوای باهاش حرف بزنه

میرسی من دلم روشنه،پسره هم اگه تو رو بخواد پات وامیسته تا خواهرات ازدواج کنن،۴۰ سالتون نشده بگید دیر ...

نمیخوام دیگه انقد طول بکشه اونم گناه داره تک فرزنده باید ازدواج کنه

الهی اعطنی الفضل😭🤲🏻

پولدار نیس ولی گدا هم نیس دیگه

منظورم نظر اطرافیانت به جز خواهرت بود نه بحث مالیش فامیل نزدیکین یاهم؟

یک چیز میگم ولی ناراحت نشو به نظر خودت الان خیلی احساسی تصمیم نمیگیری دختر خوب تو الان خودت تو می نی ...

نگفتم ازدواج خیلی خوبه وتاحدودی میدونم چقد سختی و گرفتاری داره ولی خب منم نمیشه ک تا آخر عمر مجرد بمونم ب چ امیدی با چ دلخوشی ولی اگه ب عشقم نرسم قیدشو برای همیشه میزنم

الهی اعطنی الفضل😭🤲🏻

حالا واقعا این کارو میکنه یا فقط حرفشو زده ؟ سابقه افسردگی یا خودکشی نداره ؟ میتونی از  کسی که ...

نمیدونم ولی می‌دونم نمیزارن بنظرت دعای زبان بند بگیرم براش؟ سابقه نداره خودکشی کنه از هیچکی هم حرف شنوی نداره

الهی اعطنی الفضل😭🤲🏻