2777
2789
عنوان

می‌خوام فرار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 46 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من درسم خوب بود ولی درس نخوندم دیگه نمیکشم و میدونم هیچی تو درس واسه من یکی نیس کار هم نمیتونم بکنم چون اولا کاری نیس اگرم باشه پدرم مخالفه از طرفی عشقمو خیلی خیلی میخوامش ونمیخوام با کس دیگه ای ازدواج منم حتی اگه بعدا پشیمون بشم مهم نیست.دوستم ندارم تو این فلاکت زندگی کنم من الان همه چی میتونم داشته باشم ولی دل خوش ندارم از صبح تا شب فقط توی خونه هستم بیکار افسردگی شدید هم دارم 

الهی اعطنی الفضل😭🤲🏻

الان دو دلم ی مقدار طلا دارم میتونم بفروشم و برم ی شهر دیگه ی جوری ی کار پیدا کنم برم دنبال زندگیم از طرفی دلم واسه بابا مامانم میسوزه آبروشون میره سر ب زیر میشن از طرفی هم اگه نرم و بشینم خونه خواهرم دیگه خیالش راحته و هیچوقتم نمیزاره ب عشقم برسم🙄

الهی اعطنی الفضل😭🤲🏻

خواهرت چرا اینجوری می‌کنه آخه ولی بدون فرار کردن اصلا راه گشای کارت نیست فقط حمایت پدر و مادرتم از د ...

پس تو میگی چیکار کنم تا آخر عمرم همینجوری بمونم؟یا خودمو بکشم چطوره؟

الهی اعطنی الفضل😭🤲🏻

به جای این بچه بازیا.با مامان بابات صحبت کن وقتی بزرگ تر داری و راضی هستند خواهرت هیچ کاره ست. بگو خ ...

میگه ب مادرش زنگ میزنم بد و بیراه میگم فحش میدم ولی نمیزارم

الهی اعطنی الفضل😭🤲🏻

اگه فرار کنی بعدش بدنام میشی و یه کارتن خواب هم نمیاد خاستگاریت،هر چقدرهم خوشگل باشی الان بیشتر سعی ...

عزیزم من اگه ب اونی ک می‌خوام نرسم دیگه ب هیچ وجه ب ازدواج فکر نمیکنم هیچوقت

الهی اعطنی الفضل😭🤲🏻

ببین فرار نکن ولی به خواستگار پولدارت هم جواب مثبت بده تا خودت خوشبخت بشی و خواهرتم بسوزه .خواهرت هیچ غلطی نمیتونه بکنه فقط میخواد بترسونت حسود عقده ای.نهایت میخواد زنگ بزنه به خواستگارت فحش بده؟خب آبرو خودشو میبره .شخصیت خودشو نشون میده .چ ربطی ب ت داره؟

حالا فرار کنی ، که چی بشه؟؟؟؟؟؟

ک راحت شم از اینجور زندگی کردن و اینکه خواهرم آدم ترسویی هم هست اگه قرار کنم همه میریزم سر اون که تقصیر اون بوده و پشیمون میشه از کارش اونموقع هردو بدبختیم

الهی اعطنی الفضل😭🤲🏻