سلام بچهها من یه سری اسمارو که می شنوم رو بچههاشون گذاشتن واقعا مسخرم میاد سختمه چیزی نگم😃 حالا یه عده روشنفکرم میگن اسم بچه رو باید پدر و مادرش انتخاب کنه هرچی اونا دوست دارن باید احترام بذاریم نظر ندیم، خب آخه ماهم قراره صدا کنیم بعضیام اسمای عجیب غریب و سخت و دو اسمی میذارن اصرار می کنن کامل باید صدا کنید خب سخته، من که نظر ندم راجع به اسم بچه ها می ترکم البته بیشتر پشت سرشون میگم 🤣
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرا حق انتخاب دارن ولی خب بقیه هم حالا یه نظری بدن چه اشکالی داره، شما اگه یه اسمی رو دوست داری نبای ...
نکته ش اینجاست هرکسی یه اسمی میگفت و گیرهم میدادکه باید حتما اینو انتخاب کنید.😂. مثلا شهلا بزارید اسم ارغوان سخته من تو دهنم نمیچرخه. یکی میگفت نیلوفر بزارید من این اسمو دوس دارم😂.
لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
چیزبدی نمیشه ولی ۱ احترام ب والدین وبچه هست ۲مگه انرژی ازشون میگیره کامل صداکنن ۳من بعضی مواقع جان ...
نمی دونم به نظرم شما سخت می گیرین که به بی ادبی ربط میدین
چون توی عرف اسم دواسمی رو یکیشو بگن فکر نمی کنم بی ادبی باشه شاید بقیه ندونن شما حساسین چون خیلی پدرمادرا خودشون دو اسمی میذارن ولی خودشونم دوتاشو صدا نمی کنن