2777
2789
عنوان

اسم بچه

207 بازدید | 28 پست

سلام بچه‌ها من یه سری اسمارو که می شنوم رو بچه‌هاشون گذاشتن واقعا مسخرم میاد سختمه چیزی نگم😃 حالا یه عده روشنفکرم میگن اسم بچه رو باید پدر و مادرش انتخاب کنه هرچی اونا دوست دارن باید احترام بذاریم نظر ندیم، خب آخه ماهم قراره صدا کنیم بعضیام اسمای عجیب غریب و سخت و دو اسمی میذارن اصرار می کنن کامل باید صدا کنید خب سخته، من که نظر ندم راجع به اسم بچه ها می ترکم البته بیشتر پشت سرشون میگم 🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی اسم مثلا 

کلا حساسیتارو درک نمی کنم که یه عده گیر میدن دو اسمه رو کامل صدا کنید مثلا محمد شایان چرا باید کامل صدا کنیم🤔 یا بعضیا بدشون میاد اسم مخفف صدا کنی حالا برای راحتی مثلا آزاده رو بگی آزی چه اتفاقی میفته مگه، چقدر سخت می گیرن

من و همسرم اسم دخترمون رو گذاشتیم ارغوان!! چون هردومون عاشق شعرهای حافظ هستیم. 

تا ۶ ماهگی دخترم همه میگفتن این چه اسمیه گذاشتید. 

بنظرت خوب حق پدر و مادر نیست اسم بچه رو بزارن. پدرشوهرم ۵۰ سال پیش خودش اسم همه ی بچه هاشو بدون دخالت کسی گذاشته میگفت من باید انتخاب کنم اسشمو چی بزارید.😵‍💫😩

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
خب الان تشویقت کنیم؟؟ 

نه گفتم ببینم شاید من تنها نیستم که از اسم بچه‌ها ایراد می گیرم😃 آخه به نظرم خیلیا فکر و بررسی نمی کنن برای اسم، هرچی همون اول به نظرشون قشنگ میاد میذارن سخت نمی گیرن

من و همسرم اسم دخترمون رو گذاشتیم ارغوان!! چون هردومون عاشق شعرهای حافظ هستیم.  تا ۶ ماهگی دخت ...

چرا حق انتخاب دارن ولی خب بقیه هم حالا یه نظری بدن چه اشکالی داره، شما اگه یه اسمی رو دوست داری نباید نظر دیگران ناراحتت کنه، ولی خب اینکه گیر بدن اینو بذار اونو نذار بده، باید یه بار بگن رد شن

منم سختمه اسمای طولانی رو کامل بگمم بیشتر مواقع مخفف میگم هر چند اسم خودم سودابه هستش همه صدام میکن ...

منم همه مخفف صدا می کنن تازه بیشتر خوشم مساد احساس صمیمیت بیشتری می کنم