2777
2789
عنوان

اسم بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 28 پست
شمامیتونی بچه روصدانکنی اسم بچه من هم دوتایی هست وب نظرم طرف اگرشعورداشته باشه ن نظرمیده ن تک صدامی ...

تک صدا کنه چی میشه مگه؟ شما حتما دوتااسمو دوست داشتی که ترکیبشو گذاشتی، مگه تکش چیز بدی میشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا حق انتخاب دارن ولی خب بقیه هم حالا یه نظری بدن چه اشکالی داره، شما اگه یه اسمی رو دوست داری نبای ...

نکته ش اینجاست هرکسی یه اسمی میگفت و گیرهم میدادکه باید حتما اینو انتخاب کنید.😂. مثلا شهلا بزارید اسم ارغوان سخته من تو دهنم نمیچرخه. یکی میگفت نیلوفر بزارید من این اسمو دوس دارم😂.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
تک صدا کنه چی میشه مگه؟ شما حتما دوتااسمو دوست داشتی که ترکیبشو گذاشتی، مگه تکش چیز بدی میشه

چیزبدی نمیشه ولی ۱ احترام ب والدین وبچه هست

۲مگه انرژی ازشون میگیره کامل صداکنن

۳من بعضی مواقع جان وگلم و.....هم اضافه میکنم 

۴بی ادبی با احساس نزدیکی وصمیمیت فرق داره

نکته ش اینجاست هرکسی یه اسمی میگفت و گیرهم میدادکه باید حتما اینو انتخاب کنید.😂. مثلا شهلا بزارید ا ...

اره دیگه نباید گیر بدن😃 ولی خب اونا هم حتما چون بچتو دوست دارن گیر میدادن به دل نگیر🙂

چیزبدی نمیشه ولی ۱ احترام ب والدین وبچه هست ۲مگه انرژی ازشون میگیره کامل صداکنن ۳من بعضی مواقع جان ...

نمی دونم به نظرم شما سخت می گیرین که به بی ادبی ربط میدین

چون توی عرف اسم دواسمی رو یکیشو بگن فکر نمی کنم بی ادبی باشه شاید بقیه ندونن شما حساسین چون خیلی پدرمادرا خودشون دو اسمی میذارن ولی خودشونم دوتاشو صدا نمی کنن

اره دیگه نباید گیر بدن😃 ولی خب اونا هم حتما چون بچتو دوست دارن گیر میدادن به دل نگیر🙂

نه دیگه الان بعد ۶ سال برام مهم نیست ولی اونموقع خیلی عصبی میشدم😁. واسه دومی خدا میدونه چه اسمهای رو واسه مون پیدا میکنن.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻