به نام خداوند رنگین کمان:)! 🌈🥀تردمیله همه دنیادویدن و نرسیدن 🌼چـرا ایـن نیـز دیـگر نـِمـیـگـذَرَد💔🍃 در وهمِ هر دانه، هزار جنگل است🌱اندوهت را بتکان،جهان منتظرت نمی ماند تا حالت خوب شود🌺گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟🌻 ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل» زندگی یعنی همین!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیتونم عزیزم میترسم شناسایی شم. چیز خاصی نیس یه وسیله دخترونست. واسه اینترسیدم چون امروز جاریمم یه چیزتو همین مایه ها پیدا کرده خونش تماسم گرفت اینوراونور صاحبشو پیدا نکرد
بخدا اصلا اعتقاد ندارم. جاریم چند روزه یه بدلیجات فلزی پیدا کرده خونش با هرکی تماس گرفت صاحبشو پیدا نکرد. ترسید گفت بندازمش آب ببره. حالا من لای رختخوابایی که خیلی وقته بازنکردم یچیز دخترونه پیدا کردم ترسیدم
بخدا اصلا اعتقاد ندارم. جاریم چند روزه یه بدلیجات فلزی پیدا کرده خونش با هرکی تماس گرفت صاحبشو پیدا ...
به دلت بد راه نده .شاید مال بچه هاست حالا یا فامیل یا آشنا که افتاده بوده رو زمین.شما جا انداختنی چسبیده بهش و موقع جمع کردن رختخوابا با رختخوابا رفته تو کمد
هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...