2777
2789

سلام عزیزدلم امیدوارم پیامم و ببینی و‌جواب‌بدی

راجبه قرص گلوتاتن میخواستم ازت بپرسم 

لطفا هر چی اطلاعات داری و تجربه کردی بهم میگی خواهش میکنم

پیشاپیش یک دنیا ممنونم 

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزدلم امیدوارم پیامم و ببینی و‌جواب‌بدی راجبه قرص گلوتاتن میخواستم ازت بپرسم  لطفا هر ...

سلام عزیزم شرمنده که دیر جواب میدم. من سه دوره استفاده کردم، قوطی اول بنظرم خوب بود و دوتای دیگه بی تاثیر. الانم پشیمونم از هزینه ای که کردم

سلام عزیزم لطفا کمکم کن ببخشید اینجا پیام دادم تو تاپیک هات خوندم مشکل من با مشکل شما مشابه هرچند نم ...

سلام عزیزم من بعد زایمان دچار سندروم روده تحریک پذیر شدم و الان بعد چند سال هرسال وضعیت رودم بهترمیشه. ولی گاهی اذیت میمنهحو هنوز شکم دردشدییییییید میگیرم

بخدا اصلا اعتقاد ندارم. جاریم چند روزه یه بدلیجات فلزی پیدا کرده خونش با هرکی تماس گرفت صاحبشو پیدا ...

عزیزم اعتقاد داشته باش برا خودم اتفاق افتاده وجدیش بگیر.فقط شب قبلش مهمون داشتین خونتون یا چند روز قبل؟یا اینکه کسی ب زندگیت حسادت نمیکنه دشمن یا هرچی؟ب کسی مشکوک نیستی؟

یچیزی میگم خدا ببخشه ازم ی احتمال میگم شاید کار جاریت باشه  از قصد توخونشم یه چی گزاشته ک تو متوجه نشی

ببین ماهم وقتی اون طلسم پیدا کردیم اولین کسی ک گف بندازش دور وبیخیلش باش جاری مادر شوهرم بود ک میشه زن دایی من ،مراقب زندگیتون باشین بخدا طلسم و جادو کردن ب دست هرکس نه هاا ب دست جادوگری ک جادو میکنه هس وجود داره،