به دلت بد راه نده .شاید مال بچه هاست حالا یا فامیل یا آشنا که افتاده بوده رو زمین.شما جا انداختنی چس ...
اونقد وسط و ته مها بوده که نمیدونم والا. آخه من چندساله که عروسی کردم فقط از دوسه تا رختخواب بالاییاستفاده کردم! حالا سوالم اینه اصلا امکانش هست رو یه وسیله دعا و وردی چیزی باشه؟ اون که جاریم پیدا کرده هم صاحبش پیدا نشد!
سلام عزیزم لطفا کمکم کن ببخشید اینجا پیام دادم تو تاپیک هات خوندم مشکل من با مشکل شما مشابه هرچند نمیدونم شما چند وقت پیش سزارین شدید.منم قبل دفع ی درد شدید پایین شکممو میگیر بعد اجابت مزاج برطرف میشه و لی همون ی دیغه از احساس نیاز به دفع تا دفع خیلی دردناک گریه میکنم.۱ماه از سزارینم گذشته. شما یادتون میاد دلیلش چی بود و چطور خوب شدید؟
راضی هستم از زندگیم تامیتوانم محبت میکنم واز هیچ کس انتظار محبتی ندارم چون که نگاهم به خداست نه آدما .قطعا جواب محبت هایم جایی گم نمی شود.
سلام خانم عزیز امیدوارم که خوب باشید توی یک تاپیک دیدم که میخواید شروع کنید سابلیمینال سفیدی پوست رو استفاده کنید میخوام بدونم که نتیجه گرفتید؟لطفا سوالم رو جواب بدید
عزیزان من نی نی یار نیستم ❤️😊هر کسی که داری این درباره رو میخونیواز طرف من یه صلوات برای تو ❤️