2777
2789
آهااا اونو میگی😂😂 آمپول سینال اف بهم زدن یدفعه خیلی تخمک ساختم تخمدانام بزرگ شدن ولی بعد پریود شدن ...

آمپول برای چی بود خخخ

در تاریخ27آبان1402 با صدای بارون  ساعت 8.30صبح از خواب بیدار شدم و بی بی چک زدم مثبت شد29آبان آزمایش بتا دادم مثبت بود خدایا شکرررت😍😍😍1آذر دکتر رفتم سونو واژینال نی نیمو دید هورااا
منم 3ساله در اقدامم ولی تنبلی دارم

هوووف ولی درمان تنبلی فقط ورزش هوازی همسایمون خیلی وقت بود میخاس بجه نمیشد مثلا شاید ۷ یا ۸ سال شایدم بیشتر ک رف دکتر دوبار باردار شد یکیش سقط شد دومی سالم شد اما من گشادم فقط میخابم تحرک ندارم اصلا

خدایا ممنونم ازت ❤️🌿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعتی بیشتر از 3ماه؟تاثیری نداشت روی پریودات یا سایز فولیکول؟ 

پریودام منظم شده بود قبلانم یک روز جلو مینداختم ولی خب سونو ترفته یودم بعداز مدتی رفتم دیدم کیست دارمو تنبلی

در تاریخ27آبان1402 با صدای بارون  ساعت 8.30صبح از خواب بیدار شدم و بی بی چک زدم مثبت شد29آبان آزمایش بتا دادم مثبت بود خدایا شکرررت😍😍😍1آذر دکتر رفتم سونو واژینال نی نیمو دید هورااا
آمپول برای چی بود خخخ

من لتروزول خوردم فولیکولام رشد نکردن بعد امپول داد تا بزرگ بشن ولی انقد زیاد شدن دیگ خطرناک بود دکتر گف نباید رابطه‌ داشته باشی و نباید باردار بشی و بعد از اونم دیگ شوهرم نذاشت ادامه بدم چون خیلی اذیت شدم 

نه دیگ همون موقعی میری دارو بگیری باید بگی سونو بنویسه برات که دوباره پول ویزیت ندی 

داروهامو گرفتم متاسفانه ماه پیش 

این بهداشتا میشه اونا نمینویسن ؟

خدایا ممنونم ازت ❤️🌿
هوووف ولی درمان تنبلی فقط ورزش هوازی همسایمون خیلی وقت بود میخاس بجه نمیشد مثلا شاید ۷ یا ۸ سال شاید ...

منم یماه رفتم باشگاه روز درمیون ولی یه مشکلی پیش اومد نتونستم برم بعدشم گفتم شاید باردار بشم ترسیدم برم ولی از فردا میخوام دوباره برم 

راستی من معمولا حساسیت و درد سینه ندارم ولی اینماه حساس شدن و درد دارن فک میکنم بدنم داره آماده میشع ...

ایشالا بسلامتی عشقم 

منم هیچ علائمی ندارم لین ماه فقد دردای پری هس ولی ماه قبل خیلی علائم داشتم همش گشنم میشد بخدا توهم نبود همش تکرر ادار پهلوهام درد میکنه تخمدانام همش تیر میکشید 

خدایا ممنونم ازت ❤️🌿
ایشالا بسلامتی عشقم  منم هیچ علائمی ندارم لین ماه فقد دردای پری هس ولی ماه قبل خیلی علائم داشت ...

مرسی گلممم.. خب میدونی علائم بارداری و پریود مثل همه برای همون گیج میشیم 😂 ولی خب من کلا آدم بی علامتی ام حتی توهم و تلقین هم ندارم ولی اینماه میدونم تلقین نیس واقعا حساس‌تر شدن😂

راستي عزیزم من الان داشتم توی یه تاپیک دیگه میگفتم که تنبلی داشتم ولی اینماه رفتم سونو خیلی بهتر شدم و سایز تخمدانم نرمال شده.. کارایی کردم رو بهت میگم شاید به دردت خورد...اول قطره هومیوپاتی خوردم.. بعدش قطره ویتاگنوس.. قرص اوابوست و فرتیل اید.. دوماه کامل هرروز کلم بروکلی.. گرمیجات و مغز. از روز 5پریود بومادران.. کاچی توی پریودی.. یکمم ورزش رفتم تقریبا 12جلسه 

راستي عزیزم من الان داشتم توی یه تاپیک دیگه میگفتم که تنبلی داشتم ولی اینماه رفتم سونو خیلی بهتر شدم ...

وای من خیلی تنبلم عمرا بتونم کاچی اینا درس کنم بخوزم وای بومادران ک عمراا نمیتونم شنیدم تلخه

خدایا ممنونم ازت ❤️🌿