آهااا اونو میگی😂😂 آمپول سینال اف بهم زدن یدفعه خیلی تخمک ساختم تخمدانام بزرگ شدن ولی بعد پریود شدن ...
آمپول برای چی بود خخخ
در تاریخ27آبان1402 با صدای بارون ساعت 8.30صبح از خواب بیدار شدم و بی بی چک زدم مثبت شد29آبان آزمایش بتا دادم مثبت بود خدایا شکرررت😍😍😍1آذر دکتر رفتم سونو واژینال نی نیمو دید هورااا
هوووف ولی درمان تنبلی فقط ورزش هوازی همسایمون خیلی وقت بود میخاس بجه نمیشد مثلا شاید ۷ یا ۸ سال شایدم بیشتر ک رف دکتر دوبار باردار شد یکیش سقط شد دومی سالم شد اما من گشادم فقط میخابم تحرک ندارم اصلا
یعتی بیشتر از 3ماه؟تاثیری نداشت روی پریودات یا سایز فولیکول؟
پریودام منظم شده بود قبلانم یک روز جلو مینداختم ولی خب سونو ترفته یودم بعداز مدتی رفتم دیدم کیست دارمو تنبلی
در تاریخ27آبان1402 با صدای بارون ساعت 8.30صبح از خواب بیدار شدم و بی بی چک زدم مثبت شد29آبان آزمایش بتا دادم مثبت بود خدایا شکرررت😍😍😍1آذر دکتر رفتم سونو واژینال نی نیمو دید هورااا
من لتروزول خوردم فولیکولام رشد نکردن بعد امپول داد تا بزرگ بشن ولی انقد زیاد شدن دیگ خطرناک بود دکتر گف نباید رابطه داشته باشی و نباید باردار بشی و بعد از اونم دیگ شوهرم نذاشت ادامه بدم چون خیلی اذیت شدم
راستی من معمولا حساسیت و درد سینه ندارم ولی اینماه حساس شدن و درد دارن فک میکنم بدنم داره آماده میشع و هورمونا بهتر کار میکنن..تنبای تخمدانم کمتر شده سایز تخمدانم نرمال شده 😍😍
ایشالا بسلامتی عشقم منم هیچ علائمی ندارم لین ماه فقد دردای پری هس ولی ماه قبل خیلی علائم داشت ...
مرسی گلممم.. خب میدونی علائم بارداری و پریود مثل همه برای همون گیج میشیم 😂 ولی خب من کلا آدم بی علامتی ام حتی توهم و تلقین هم ندارم ولی اینماه میدونم تلقین نیس واقعا حساستر شدن😂