در تاریخ27آبان1402 با صدای بارون ساعت 8.30صبح از خواب بیدار شدم و بی بی چک زدم مثبت شد29آبان آزمایش بتا دادم مثبت بود خدایا شکرررت😍😍😍1آذر دکتر رفتم سونو واژینال نی نیمو دید هورااا
جدی مگه میشه؟ من 40روزه میخورم بزرگ نشدن...شما اگه داروی هورمونی یا آمپول زدی بخاطر اون تخمدانت بزرگ ...
نه فقط ویتاگنوس خورده بودم
در تاریخ27آبان1402 با صدای بارون ساعت 8.30صبح از خواب بیدار شدم و بی بی چک زدم مثبت شد29آبان آزمایش بتا دادم مثبت بود خدایا شکرررت😍😍😍1آذر دکتر رفتم سونو واژینال نی نیمو دید هورااا
من یکسالو خورده ای من از همون اولش پری نامظم بود همون اولش ی بار گ شدم بعدش موند ۶ماه بعد بعد ازدواجمم ک فک کنم س ماه اینا جلوگیری کردم مثلا اون موقع نمیدونستم ک نمیشه اصلا چیزی راجب تنبلی نمیدونستم الانم ماه بعد دوشال از ازدواجم میگذره و با دارو س ماهه اقدامم
بدون نسخه باشه آزاد حساب میشه گرونتر درمیاد.. روز 12یا13سیکلت معمولا میرن سونو
الان تایپیکهای قبلتو خوندم هایپر شدن تخمک یعنی چی