2777
2789
نمیدونم ک ولی باز با دکتر پیش بری بهتره 

چندماه اقدام کردی نشد رفتی دکتر؟

در تاریخ27آبان1402 با صدای بارون  ساعت 8.30صبح از خواب بیدار شدم و بی بی چک زدم مثبت شد29آبان آزمایش بتا دادم مثبت بود خدایا شکرررت😍😍😍1آذر دکتر رفتم سونو واژینال نی نیمو دید هورااا
اتفاقا چندماه قبل سونو ویتاگنوس خوردم دکتر گفت بخاطر ویتاگنوس تخمدان بزرگ شده دیگه نخوردم

جدی مگه میشه؟ من 40روزه میخورم بزرگ نشدن...شما اگه داروی هورمونی یا آمپول زدی بخاطر اون تخمدانت بزرگ شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بس اگ ازاد شد چرا باردار نشدی البته شاید ایشالا هستی رفتم تاپیکتو خوندم هنو زود زدی ایشالا ک بارد ...

نمیدونم عزیزم چرا باردار نشدم خب هرماه احتمال بارداری 25درصده اونم توی زوجهایی که هردو سالمن نه ما که تنبلی داریم 

نه ممکنه کیست بشه باید از دوز کم شروع کنی و حتما سونو برو ببین اثر میکنه یا نه نیاز به آمپول داری وا ...

اگه بدون اینکه دکتر برم سونو .سونو نگاه میکنه یا حتما دکتر بابد بنویسه ک برم؟

بعد اگ کلومفینو بخورم روز چندم برم سونو؟

خدایا ممنونم ازت ❤️🌿
جدی مگه میشه؟ من 40روزه میخورم بزرگ نشدن...شما اگه داروی هورمونی یا آمپول زدی بخاطر اون تخمدانت بزرگ ...

نه فقط ویتاگنوس خورده بودم 

در تاریخ27آبان1402 با صدای بارون  ساعت 8.30صبح از خواب بیدار شدم و بی بی چک زدم مثبت شد29آبان آزمایش بتا دادم مثبت بود خدایا شکرررت😍😍😍1آذر دکتر رفتم سونو واژینال نی نیمو دید هورااا
چندماه اقدام کردی نشد رفتی دکتر؟

من یکسالو خورده ای من از همون اولش پری نامظم بود همون اولش ی بار گ شدم بعدش موند ۶ماه بعد بعد ازدواجمم ک فک کنم س ماه اینا جلوگیری کردم مثلا اون موقع نمیدونستم ک نمیشه اصلا چیزی راجب تنبلی نمیدونستم الانم ماه بعد دوشال از ازدواجم میگذره و با دارو س ماهه اقدامم

خدایا ممنونم ازت ❤️🌿
بدون نسخه باشه آزاد حساب میشه گرونتر درمیاد.. روز 12یا13سیکلت معمولا میرن سونو

الان تایپیکهای قبلتو خوندم هایپر شدن تخمک یعنی چی

بدون نسخه باشه آزاد حساب میشه گرونتر درمیاد.. روز 12یا13سیکلت معمولا میرن سونو

۱۷۹ رفته بودم با دفترچه اگ بخام برم دکتر بنویسه ۱۱۰ تومن ویزیت اونه 

خدایا ممنونم ازت ❤️🌿
پس بهت نمیفته دیگ ولی داروی خوبیه

اینو بگم حدود چندماه بود میخوردم