2777
2789
اووبوستو من ۱۳۰۰ خریدم ۱۲۰ تاشو لامصب  تا حالا امپول زدی ؟

من کاملشو نخریدم گفتم شاید حامله بشم بمونن روی دستم 30تامیخرم البته یدفعه خیلی بهم فشار میداد 3تومن پول قرص بدم... آمپول پروژسترون فقط یکبار زدم. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کاملشو نخریدم گفتم شاید حامله بشم بمونن روی دستم 30تامیخرم البته یدفعه خیلی بهم فشار میداد 3تومن ...

ن این hcjمیزنن واسه ازاد سازی 

خیلی دوسدارم از اون بزنم .

خدایا ممنونم ازت ❤️🌿
کلومیفن داروی خوبیه اگه جواب نده کنارش آمپول میدن

فقد دکتر ماه اولو گف روزی یدونه ماه دوم روزی دوتا اما خیلی دوسدارم همون اولش روزی دوتا بخورم 

خدایا ممنونم ازت ❤️🌿
اصلا تا حالا رفتی دکتر چ داروهایی خوردی؟

برای بارداری نرفتم ،دوماه اقدام کردم روز هفتم پریود نوشته فولیکولعای نارس،تنبلی تخمدانم دارم قبل اقدام متفورمین میخوردم مدتی اقدام کردم قطع کردم متفورمینمو 

در تاریخ27آبان1402 با صدای بارون  ساعت 8.30صبح از خواب بیدار شدم و بی بی چک زدم مثبت شد29آبان آزمایش بتا دادم مثبت بود خدایا شکرررت😍😍😍1آذر دکتر رفتم سونو واژینال نی نیمو دید هورااا
ن این hcjمیزنن واسه ازاد سازی  خیلی دوسدارم از اون بزنم .

اگه خودت آزاد کنی چرا الکی آمپول بزنی اونا پر از عوارضه تا میتونی کمتر استفاده کن.. منم چون تنبلی دارم تخمک ندارم ولی اینماه رفتم سونو بالخره یدونه بود رفتم دکتر گفتم شاید آزاد نشع آمپول آزاد سازی بده گف نیازی نیس خودش آزاد میشه و خداروشکر آزاد شد خوب شد نزدم الکی بود

برای بارداری نرفتم ،دوماه اقدام کردم روز هفتم پریود نوشته فولیکولعای نارس،تنبلی تخمدانم دارم قبل اقد ...

نمیدونم ک ولی باز با دکتر پیش بری بهتره 

خدایا ممنونم ازت ❤️🌿
اگه خودت آزاد کنی چرا الکی آمپول بزنی اونا پر از عوارضه تا میتونی کمتر استفاده کن.. منم چون تنبلی دا ...

از کجا فهمیدی ازاد شده تخمکت

در تاریخ27آبان1402 با صدای بارون  ساعت 8.30صبح از خواب بیدار شدم و بی بی چک زدم مثبت شد29آبان آزمایش بتا دادم مثبت بود خدایا شکرررت😍😍😍1آذر دکتر رفتم سونو واژینال نی نیمو دید هورااا
اگه خودت آزاد کنی چرا الکی آمپول بزنی اونا پر از عوارضه تا میتونی کمتر استفاده کن.. منم چون تنبلی دا ...

خب بس اگ ازاد شد چرا باردار نشدی البته شاید ایشالا هستی رفتم تاپیکتو خوندم هنو زود زدی ایشالا ک بارداری .

منو اصلا دکتر نفرساده سوونو ک ببینم اصلا فولیکول دارم یا ن 

خدایا ممنونم ازت ❤️🌿
فقد دکتر ماه اولو گف روزی یدونه ماه دوم روزی دوتا اما خیلی دوسدارم همون اولش روزی دوتا بخورم 

نه ممکنه کیست بشه باید از دوز کم شروع کنی و حتما سونو برو ببین اثر میکنه یا نه نیاز به آمپول داری واسه رشد فولیکولات 

ویتاگنوس هم مصرف کن در کنار این تقویتیا خیلی خوبه  

اتفاقا چندماه قبل سونو ویتاگنوس خوردم دکتر گفت بخاطر ویتاگنوس تخمدان بزرگ شده دیگه نخوردم

از کجا فهمیدی ازاد شده تخمکت

کیت تخمک گذاری زدم عزیزم.. امروز هم دوروز به موعدم بود رفتم سونو نوشته بود کورپوس لوتئوم در تخمدان راست که سونو گرافی گف جای همون تخمکته که آزاد شده پوستش مونده