برای بارداری نرفتم ،دوماه اقدام کردم روز هفتم پریود نوشته فولیکولعای نارس،تنبلی تخمدانم دارم قبل اقدام متفورمین میخوردم مدتی اقدام کردم قطع کردم متفورمینمو
در تاریخ27آبان1402 با صدای بارون ساعت 8.30صبح از خواب بیدار شدم و بی بی چک زدم مثبت شد29آبان آزمایش بتا دادم مثبت بود خدایا شکرررت😍😍😍1آذر دکتر رفتم سونو واژینال نی نیمو دید هورااا
ن این hcjمیزنن واسه ازاد سازی خیلی دوسدارم از اون بزنم .
اگه خودت آزاد کنی چرا الکی آمپول بزنی اونا پر از عوارضه تا میتونی کمتر استفاده کن.. منم چون تنبلی دارم تخمک ندارم ولی اینماه رفتم سونو بالخره یدونه بود رفتم دکتر گفتم شاید آزاد نشع آمپول آزاد سازی بده گف نیازی نیس خودش آزاد میشه و خداروشکر آزاد شد خوب شد نزدم الکی بود
اگه خودت آزاد کنی چرا الکی آمپول بزنی اونا پر از عوارضه تا میتونی کمتر استفاده کن.. منم چون تنبلی دا ...
از کجا فهمیدی ازاد شده تخمکت
در تاریخ27آبان1402 با صدای بارون ساعت 8.30صبح از خواب بیدار شدم و بی بی چک زدم مثبت شد29آبان آزمایش بتا دادم مثبت بود خدایا شکرررت😍😍😍1آذر دکتر رفتم سونو واژینال نی نیمو دید هورااا
اتفاقا چندماه قبل سونو ویتاگنوس خوردم دکتر گفت بخاطر ویتاگنوس تخمدان بزرگ شده دیگه نخوردم
کیت تخمک گذاری زدم عزیزم.. امروز هم دوروز به موعدم بود رفتم سونو نوشته بود کورپوس لوتئوم در تخمدان راست که سونو گرافی گف جای همون تخمکته که آزاد شده پوستش مونده