2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب منم دکتر کلدمفین داده ک اگ این ماه حامله نشدم پری شم بخورم ولی امپول نداد کلومفین ک دوفاستون داد&n ...

کلومیفن باعث رشد فولیکول میشه، امپول هم باعث میشه تخمک از فولیکول آزاد شه و درصد بارداری بالا برهـ

انشااله با نظر و تجویز دکترت باردار،شی

کلومیفن باعث رشد فولیکول میشه، امپول هم باعث میشه تخمک از فولیکول آزاد شه و درصد بارداری بالا برهـ ...

هرچقد گفتم بیشرف نداد امپول چ امپولی خریدی؟

میخام سرخود بزنم 

خدایا ممنونم ازت ❤️🌿
انشالله حانله باشی نیازی نباشه.. منم اوابوست و فرتیل اید خوردم 

الان تو بارداری؟

فرتیل اید چجور قرصیه؟ چن وقته اوبوست میخوری من از ۱۵ مهر میخورم 

خدایا ممنونم ازت ❤️🌿
اگه قرص پروژسترون یا آمپولشو زدی حتما میشی شاید تا 10روز 14روز طول بکشه 

ن نزدم من تنبلی دارم اصلان نمیشدم اما از تیر ماه قرص میخورم دوماه مدرکسی خوردم بعدش ال دی بعد اونم از مهر گلوکوفاژ و پودر اینفولیک و اوبوست ک البته از ماه پیش فقد اوبوست خوردم ک قرار بود هشتم با هفتم پری شم ک نشدم 

خدایا ممنونم ازت ❤️🌿
الان تو بارداری؟ فرتیل اید چجور قرصیه؟ چن وقته اوبوست میخوری من از ۱۵ مهر میخورم 

نه دیگ عزیزم گفتم که امشب بیبی چکم منفی شد.. من کلا اینماه تا دوهفته روزی یدونه اوابوست خوردم و روزی 2تا فرتیل اید.. 

ن نزدم من تنبلی دارم اصلان نمیشدم اما از تیر ماه قرص میخورم دوماه مدرکسی خوردم بعدش ال دی بعد اونم ا ...

خب منم تنبلی دارم دیر دیر پریود میشم... قزص ال دی به هیچ وجه نخور تخمدانت تنبلتر میکنه من تجربشو داشتم.. ممکنه حامله باشی صبر کن دوباره بیبی چک بزن.. ولی برای ما که تنبلی داریم میگن موقعی تخمک داریم دوفاستون بخوریم که لانه گزینی بشه.. 

نه دیگ عزیزم گفتم که امشب بیبی چکم منفی شد.. من کلا اینماه تا دوهفته روزی یدونه اوابوست خوردم و روزی ...

اووبوستو من ۱۳۰۰ خریدم ۱۲۰ تاشو لامصب 

تا حالا امپول زدی ؟

خدایا ممنونم ازت ❤️🌿
من اوبواست و فرتیل اید خوردم به نظرم قرصای خوبی ان... تموم شدن دوباره باید بخرم 

بخور ایشالله باردار بشی منم بخرم بدون پزشک مشکلی نداره

در تاریخ27آبان1402 با صدای بارون  ساعت 8.30صبح از خواب بیدار شدم و بی بی چک زدم مثبت شد29آبان آزمایش بتا دادم مثبت بود خدایا شکرررت😍😍😍1آذر دکتر رفتم سونو واژینال نی نیمو دید هورااا
خب منم تنبلی دارم دیر دیر پریود میشم... قزص ال دی به هیچ وجه نخور تخمدانت تنبلتر میکنه من تجربشو داش ...

الا اگ پری بشم قرارع از روز سوم کلومفین بخورم و دوفاستون

خدایا ممنونم ازت ❤️🌿