2777
2789
عنوان

درباره مرغ، لطفاً ی لحظه میایید.

301 بازدید | 13 پست

سلام خانم ها مرغ پخته شده رو میشه فریزر کرد بعداً گرم کرد و مصرف کرد؟ اگر آره چه مدت؟

من یک هنرمندم که نقاشی و طراحی حرفه ای انجام میدم اگر دوست داری بگو آدرس کانالمو بهت بدم❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره فقط خودشو ابشونه 

وفاداری سبک نجیب زادهاست خیانت از کمبود محبت نیست از تنوع طلبیه....کسی که واقعا تو رو بخواد نمیتونه ثانیه ای  باکسی دیگه ای بگذرونه اینکه با یک نفر باشی هم به خودت لطف کردی هم به جسمت احترام گذاشتی
آره حداکثر ۲ یا ۳ روز

فکر میکردم بیشتر بشه تو فریزر نگه داشت آخه همینجوری تو یخچال تا دو روز می‌مونه

من یک هنرمندم که نقاشی و طراحی حرفه ای انجام میدم اگر دوست داری بگو آدرس کانالمو بهت بدم❤

تا حالا فریز نکردم ولی اره میشه 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
نه اون جوری نکن مزه اش میره حیف هست

عزیزم من مرغ پختم برای شام اضافه اومده به گمانم حتی اگر ناهار فردا هم بخوریم اضافه میاد واسه همین فکر کردم یکی دو تیکه و فریز کنم

عزیزم من مرغ پختم برای شام اضافه اومده به گمانم حتی اگر ناهار فردا هم بخوریم اضافه میاد واسه همین فک ...

اون اشکال نداره ما از عروسیه خواهرم آنقدر قضا بود ۱۲ شب مرغ خوردیم من فکر کردم میخوایی درست کنی بزاری یخچال 

اون اشکال نداره ما از عروسیه خواهرم آنقدر قضا بود ۱۲ شب مرغ خوردیم من فکر کردم میخوایی درست کنی بزار ...

نه بابا مگه دیوونه ام حیف کنم مرغ رو😕