2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برا همینه من جدا نمیشم به خدا قسم تو یه شرایطیم که هیچکس توان موندن نداره ،ولی من به خاطر پسر ۸ ساله ...

عزیزم نمازشب بخون و خودتو تغییر بده زندگیت بهشت میشه طلاق بلایی هست که به خاطر گناهامون سرمون میاد خودتو تغییر بدی زندگیتم بهشت میشه مطمئن باش تجربش کردم

اگه وضع مالیش خوبه بمون خونت و ازش پول بکش و برا خودت زندگی کن‌کنار بچه هات فک کن مرده..

داشتم همینکار می کردم ولی یک شب اینقدر عصبیم کرد ، گفتم برو پیش همون ، خودش از خونه بیرونم کرد

خدا کمکتون کنه..من نشد بمونم شیشه میزد کار نمیکرد

منم اون شرایطو داشتم ودارم بیکاری ،مواد ،عصبی بودنش ،مستاجری بی پولی بدبختی نداری ......چی بگم 😔😔😔

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...
عزیزم نمازشب بخون و خودتو تغییر بده زندگیت بهشت میشه طلاق بلایی هست که به خاطر گناهامون سرمون میاد خ ...

آخه چه گناهی ، چرا خدا باید منو اینجوری امتحان کنه؟؟؟کاش بچه نداشتم ناراحت نبودم  

عزیزم نمازشب بخون و خودتو تغییر بده زندگیت بهشت میشه طلاق بلایی هست که به خاطر گناهامون سرمون میاد خ ...

خودمم که صبورم باور کن فکر نکنم کسی بتونه این شرایطو دوام بیاره 

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...
داشتم همینکار می کردم ولی یک شب اینقدر عصبیم کرد ، گفتم برو پیش همون ، خودش از خونه بیرونم کرد

یکی از فامیلای ما دقیقا شرایط تورو داره با س بچه. یه مدت قهر کرد ولی بازم برگشت و داره با بچه هاش خوش میگذرونه میگه اینجوری لاقل پیش بچه هامم و شوهرم انگار مرده .بالاخره ک سر شوهره ب سنگ میخوره ومیفهمه چ غلطی کرده

ببین عزیزم اگرمیتونی برگرد تو زندگیت فک کن شوهرت نیس فقططط مادری کن برا بچه هات .

عشقتو فقط بزار برای بچه های گلت به بهترین شکل تربیتشون‌کن کاری کن شاد باشن انگیزه داشته باشن حالشون خوب باشه بخدااینطوری حال خودتم خوب میشه

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

یکی از فامیلای ما دقیقا شرایط تورو داره با س بچه. یه مدت قهر کرد ولی بازم برگشت و داره با بچه هاش خو ...

خودش برگشت؟یا کسی اومد دنبالش ...آره بچه هام که هستن میخوام دنیا نباشه بره با هر کی دلش میخواد

چه راهی ، الان خونه پدرم هستم

تقوا یعنی انجام واجبات و ترک محرمات و نماز شب و نماز اول وقت و زیارت عاشورا   فقط تو خونه به خودت برسی و بیرون همه واجبات رو به خاطر خدا رعایت کنی نه آرایش کنی نه بی حجابی زبونتم نگه داری و خلاصه محبت بی چشم داشت تا سه ماه از اینایی که مشاورا میگن 

اما قبلش باید خدا هم بخواد اراده ی ما در درجه ی دوم قرار داره اول باید خدا بخواد بعد هر کاری که به عقلت میرسه و مشاور میگه هم انجام بدی

سوره نسا هم بخونی  عالیه

سوره یوسف هم تو نت بخون و انجام بده

توبه عالیه 

دیدی خودمونم به یه مشکلی میرسیم میگیم خدایا توبه مگه من چه گناهی کردم که این بلا سرم اومد ؟؟

راهی نداشت بچتو بیاری پیش خودت؟؟

دوتا خانواده ها نزاشتن.کسی حمایتم نکرد.یه هزار تومن نداشتم برا بچم شکلات بخرم😔بمیرم براش

گفتم لاقل پیش پدربزرگ مادربزرگش تو رفاه و ارامشه.چن وقت بگذره میارمش پیش خودم