2777
2789
خودمم که صبورم باور کن فکر نکنم کسی بتونه این شرایطو دوام بیاره 

عزیزم من تو بدترین شرایط با شوهرم سر کردم زندگیم جهنم بود اما الان خدا را شکر زندگیمو با همین راها بهشت کردم راستی محبت به نادر و پدر رو یادم رفت بگم پیامبر صلوات الله علیه فرمودن بهشت زیر پای مادران است و دقیقا بعد محبت به نادر قشنگ بهشت رو تو زندگیم دیدم 

صدقات دفع بلا می کنه و اول هم باید به پدر و مادر فقیر بدی بعد فامیل فقیر و بعد غریبه تا خدا ازت قبول کنه و دفع بلا و ناراحتی بشه ازتون 

خوشبختی دو دنیا دست خداس و بسته به رضایت اونه شک نکن پس با کارایی که گفتم رضایتشو به دست بیار و زندگیتو بهشت کن 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم من تو بدترین شرایط با شوهرم سر کردم زندگیم جهنم بود اما الان خدا را شکر زندگیمو با همین راها ب ...

پدرم فوت شده مادرمو که دنیامه هیچ وقت بی احترامی نکرده و نمیکنم ،رو چشمم ،ممنون عزیزم وقت گزاشتی 😘😘😘

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...
سوره جمعه برا چی

برای محبت بین زن و شوهر ائمه گفتن بخونید من خودم ازش نتیجه گرفتم فک کنم باید با معنی بخونی و اگه تونستی بهش عمل کن تا نتیجه ی بهترم بگیری 

البته خودت قرآن باز کنی بهتره چون چنتا سوره تو قرآن هستن که برا اصلاح بین زن و شوهرن 

قرآن باز کنی انقدر راست در میاد که نگو و نپرس 

معنیشو بخون و بعدم برو خواص سوره رو تو نت بخون البته من چند ساله که توبه کردم و اوایل برای هرایت قرآن باز می کردم خدایی و به همه واجباتم هم دارم عمل می کنم و گناهامم کنار گذاشتم و خودمم می دونم و دیدم که اگه بخوام دوباره گناه کنم بینمون دعوا میفته بارها اینو دیدم پس از ترس عذاب خدا گناه نمی کنم  جهنم ما مسلمونا تو دنیاس حواست باشه 

عزیزم پریودم اشکال نداره؟

نه عزیزم 

من حتی تو پریودیم از ترس اینکه گناه بکنم و دوباره اوضاعم خراب بشه نمازم می خونم چون ارتباطم با خدا قطع میشه و هزار تا گناه می مونه رو دستم و باید بلاهاشو تو زندگیم بکشم 

البته مستحبه تو پریودی زن خودشو پاک کنه و وضو بگیره و رو به قبله بشینه و دعا بخونه که خیلی خیلی اثرات خوبی داره تو زندگی آدم اما من نماز می خونم و دعا می کنم آخه من بدون نماز خیلی آدم بدی میشم 

اگه وضع مالیش خوبه بمون خونت و ازش پول بکش و برا خودت زندگی کن‌کنار بچه هات فک کن مرده..

عزیزم  من اتفاقا با وجود پول این بدبختیا رو کشیدم  واقعا راس میگنپول برا آدم خوشبختی نمیاره 

فقط توبه و نماز شب و زیارت عاشورا بود که نجاتم داد خدا برای کسی بد نخواد خیلی سخته طلاق حتی عاطفیشم سخته چه برسه به واقعیش😔😔

التماس دعا ، برا منم دعا کن ، سرش به سنگ بخوره ، برم پیش بچه هام

ان شا الله عزیزم 

حتما بعد نمازت بهتر از کیمیارو بخون و بهش عمل کن معجزه می کنه 

هر روز هم یه دونه زیارت عاشورا بخون و دعای بعدشم بخون 

حتما گناهاتو بذار کنار و توبه کن 

از خواص قرآنم غافل نشو 

همه پستامو بخون و با دقت انجامشون بده 

اینا تجربه های خودم هستن

عزیزم  من اتفاقا با وجود پول این بدبختیا رو کشیدم  واقعا راس میگنپول برا آدم خوشبختی نمیار ...

صب زنگ زدم مدرسه دخترم ، میگم چرا دیشب زنگ نزدی میگه بابا اجازه نداده گفته حق ندارین با مادرتون حرف بزنین ...آدم چقدر ظلم کنه ، خودش باعث این فاصله شد ، حالا نوبت بچه ها شده  

صب زنگ زدم مدرسه دخترم ، میگم چرا دیشب زنگ نزدی میگه بابا اجازه نداده گفته حق ندارین با مادرتون حرف ...

ان شا الله که درست میشه عزیزم   غصه نخور   خدا بزرگه   از دیشب برات چله صلوات برداشتم خودتم چله نماز اول وقت و تقوا و زیارت عاشورا بردار 🌺💐🌹 یا هر چیزی که صلاح می دونی   از خواص سوره هایی که گفتم غافل نشو حتما انجامشون بده   سوره جمعه پنج بار بخون   سوره نسا یه بار و سوره یوسف هم یه دستور داره که باید تو نت بخونی و انجام بدی 

مطمئن باش که نتیجه می گیری 🌹💐🤲🌸🌺

ان شا الله که درست میشه عزیزم   غصه نخور   خدا بزرگه   از دیشب برات چله صلوات برداشتم ...

وای خیلی ممنون ، خدا کنه هر جا هستی سالم باشی گلم ، چشم .خدا به دلت همیشه آرامش بده و آشیانه ات بهم نریزه