2777
2789
ببین عزیزم اگرمیتونی برگرد تو زندگیت فک کن شوهرت نیس فقططط مادری کن برا بچه هات . عشقتو فقط بزار بر ...

چجوری برگردم ، وقتی خودش بیرونم کرده ، خونوادشم خبری نیست ازشون ، یک سال کلا رفت کاش برنگشته بود  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوتا خانواده ها نزاشتن.کسی حمایتم نکرد.یه هزار تومن نداشتم برا بچم شکلات بخرم😔بمیرم براش گفتم لاقل ...

ان شاالله خدا کمکت میکنه عزیزم.

چقدر درد تو دلته فقط خدامیدونه.

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

چجوری برگردم ، وقتی خودش بیرونم کرده ، خونوادشم خبری نیست ازشون ، یک سال کلا رفت کاش برنگشته بود &nb ...

برو بگو میخام پیش بچه هام بمونم.اگرنذاشت التماسش کن.

من مطمئنم شوهرت یروزی به غلط کردن میوفته

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

همین امشب نج تا سوره جمعه بخون و یه دونه سوره نسا و سوره یوسف هم اونجوری که گفته انجامش بده و فردا برو به شوهرت بگو دلم برات تنگ شده و خودتو بچسبون بهش 

اگه نمی تونی چله بردار چله ی نماز اول وقت هر پنج تاشو بردار و انجام بده و حتما ترک گناه کن و بعد نمازت بهتر از کیمیا رو بخون و انجامش بده و حتما تا آخر چله صبر کن اون موقع معجزه شو میبینی   ان شا االه که خود شوهرت بیاد سراغت

حالا باز اومده کسی من همینجوری برم بدتر میشه ، خار تر میشم ، خدایا خودت راهی باز کن    

توکلت بخدا باشه. طلاق ب همین راحتیا نیس.هزار تا راه داره.مشاوره رفتی بگو ک میخام بچه هامو بزرگ کنم خودشون حل میکنن.نگران نباش مهربونم خدا بزرگه

برو بگو میخام پیش بچه هام بمونم.اگرنذاشت التماسش کن. من مطمئنم شوهرت یروزی به غلط کردن میوفته

خیلی سخته ، خییییییلی ...‌اینجور دیگه غروری برام نمیمونه ، کاش خودش بره برا همیشه ، منم برم پیش بچه هام    

خیلی سخته ، خییییییلی ...‌اینجور دیگه غروری برام نمیمونه ، کاش خودش بره برا همیشه ، منم برم پیش بچه ...

خداکمکت کنه ان شاالله عزیزم

منم حسم میگه شوهرت در اینده نزدیک از کارش پشیمون میشه .خوشبخت میشید گلم

خدا  از رو دلت بشنوه ، آخه میدونید چجوریه یک سالم که نبود زندانی بودم تنها با بچه هام فقط حقی توی فضای مجازی بیام نداشتم ، گوشی نوکیا ساده گرفت برام سرگرمی نداشتم ، تفریح نداشتم همش خونه ، کاش بره برا همیشه راحتم بذاره  

خدا  از رو دلت بشنوه ، آخه میدونید چجوریه یک سالم که نبود زندانی بودم تنها با بچه هام فقط حقی ت ...

آشغال خودش هرزگی میکنه بعدبراتو گوشی ساده گرفته؟