2777
2789
عنوان

درس عبرت...

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 53 پست
گلممممم پسری که عقل داشته باشه  سراغ دختر ۱۵  ۱۶ ساله نمیره  اینجور شمیده  ها ه ...

اگ پسره نهایتا ۲۲ سالش باشه طبیعیه‌ خواستگاری ۱۶ ساله بره😂🥴

ولی در کل حرفتون درسته فقط این دهه شصتی هایی که میان خواستگاری دهه هشتادی هارو درک نمیکنم

تاپیک قبلیتو خوندم با وجود اونهمه راهنمایی باز هم روی حرف خودت بودی انگار دوست داری فکر کنی روی دست ...

۳۲ هم داشتم 

همین ک جواب رد دادم به همشون ینی اینکه متوجه راهنمایی هاشون شدم ولی خب همین که هیچکس نمیتونه تضمین بده چیز مزخرفیه،منم میگم اگ ۱۶ سالگی با یه ادم از همهه‌ لحاظ اوکی تاکید می‌کنم از همه لحاظ اوکی ازدواج میکردم خیلی بهتر بود که الان همچین آدم هایی جرعت بدن به خودشون بیان خواستگاری 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اتفاقا اکثرا ازدواج ها فامیلی هست و دوست دارن به فامیل دختر بدن نه غریبه 😂منم که همشون رو رد کردم ف ...

بر عکس ما

کاربر آقا: افزایش قیمت ها علت تورم نیست، نشانه ی آن است. تورم نتیجه ی افزایش بیش از اندازه حجم پول است. کنترل قیمت ها تورم را علاج نمیکند. اما حتی اگر اثری میداشت، مثل درمانی بود که از خودبیماری بدتر است. کنترل قیمت ها به این میماند که وقتی دمای کوره بالا رفت، دماسنج رابشکنیم، دهانه کوره راببندیم، وبگذاریم مشتعل بماند. نتیجه پایین آمدن دمای کوره نخواهد بود، نتیجه یک انفجار خواهد بود.                                          برای واژگون کردن اساس یک مملکت، هیچ وسیله ای ظریف تر و مطمئن تر از کاهش ارزش پول رایج آن کشور نیست.                                                 آینده همان گذشته است که مدام تکرار میشود،کسانی که از تاریخ عبرت نگیرن محکوم به تکرار هستند.                                                      مردمانی که با مشت های گره کرده انقلاب میکنن روزی با مشت های از هم گسیخته گدایی میکنند. ‌‌‌‌  
اگ پسره نهایتا ۲۲ سالش باشه طبیعیه‌ خواستگاری ۱۶ ساله بره😂🥴 ولی در کل حرفتون درسته فقط این دهه ...

گلممم دخترا ی ۱۶ ساله عقل داره 

خانواده  شون هم عقل دارن 

اصلا اینجوری که میگی نیست 

من چون خودم دستم تو اینکارا هست 

دختر ۱۶ ساله میگه خواستگار داره 

برای توجیه کافی شاپ رفتن هست 

اون دختر ۱۰۰ و خانواده اش اصلا ب۴کر ازدواج  شون نیستن 

برای این موافق این رفتارا هستن خانواده  ها 

میگن این پسره که اومده و صادقانه حرفش را زده حالا چند صباحی با دخترمون که خودش هم اهلش هست بزار با همین بگرده 

۳۲ هم داشتم  همین ک جواب رد دادم به همشون ینی اینکه متوجه راهنمایی هاشون شدم ولی خب همین که هی ...

اره عزیزم وافعا هیچکس نمیتونه تضمین بده رو درست گفته منی هم که عاشق درس و کار بودم الان هرروز پر از شک و تردید میشم

فقط اینکه خانوادت خیلی رفتارشون مهمه بهشون بگو تا میتونن دخترشونو بالا ببرن توی جمع آشنا و غریبه و اینکه اگه دوباره این طوری شد قشنگ از خجالت طرف دربیان

انشالا که بهترین مسیر برات اتفاق میفته موفق باشی❤

هم ازدواج هم درس 😉 هر کدوم به موقعش  اینو برا دوستانی میگم که افراط و تفریط میکنن  البت ...

ازدواج هم نکردی مهم نیست ولی اگه درس نخونی کلات پس معرکس       اسی فقط درباره ی ازدواج حرف زد 

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  

کاملا درک میکنم چی میگید متسفانه تو شهرستان ها و روستا اینجوریه دختر تا یه ذره سنش میره بالا دیگه خواستگار نداره 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید