2777
2789
عنوان

درس عبرت...

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 53 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من خیلیا رو با بچه بازی رد کردم ولی بنظرم ذهنم اماده پذیرش نبود و از اونجایی که تا خودم یه چیزیو درک نکنم اصرار کنن بیشتر رو حرفم میمونم بنظرم جای غصه خوردن نداره دوستایی که میگن تحصیل و اینا توی بازه سنی 22-24 تکمیل میشن

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
وای  خدایی یعنی میخواستید ۱۴  سالگی ازدواج کنید  اگر روزی روزگاری دختری را ۱۴ سالگی ...

میدونم اشتباهه و کاملا با حرفتون موافقم 

ولی اگ ۱۶ سالگی ازدواج میکردم خواستگار های بهتری داشتم الان همه درپید هستن ینی افتضاااح‌ 

خب الان همه میرن دنبال دختر ۱۵،۱۶ ساله اولویتشون اونه بعد یه دختر ۱۹ ساله 

میدونم اشتباهه و کاملا با حرفتون موافقم  ولی اگ ۱۶ سالگی ازدواج میکردم خواستگار های بهتری داشت ...

نه اینطوری که شما میگید نیست خیلیا هستن دوست دارن با دختری در محدوده سنی خودشون ازدواج کنن،وقتی اختلاف سنی بره بالا کلا چارچوب فکری از زمین تا آسمون با هم فرق داره و شرایط خیلی سخت میشه و به نظر من یکی که تو محدوده سنی خود طرف باشه بهتر و راحت تر میشه با مشکلات و مسائل زندگی کنار اومد.

کاربر آقا: افزایش قیمت ها علت تورم نیست، نشانه ی آن است. تورم نتیجه ی افزایش بیش از اندازه حجم پول است. کنترل قیمت ها تورم را علاج نمیکند. اما حتی اگر اثری میداشت، مثل درمانی بود که از خودبیماری بدتر است. کنترل قیمت ها به این میماند که وقتی دمای کوره بالا رفت، دماسنج رابشکنیم، دهانه کوره راببندیم، وبگذاریم مشتعل بماند. نتیجه پایین آمدن دمای کوره نخواهد بود، نتیجه یک انفجار خواهد بود.                                          برای واژگون کردن اساس یک مملکت، هیچ وسیله ای ظریف تر و مطمئن تر از کاهش ارزش پول رایج آن کشور نیست.                                                 آینده همان گذشته است که مدام تکرار میشود،کسانی که از تاریخ عبرت نگیرن محکوم به تکرار هستند.                                                      مردمانی که با مشت های گره کرده انقلاب میکنن روزی با مشت های از هم گسیخته گدایی میکنند. ‌‌‌‌  
میدونم اشتباهه و کاملا با حرفتون موافقم  ولی اگ ۱۶ سالگی ازدواج میکردم خواستگار های بهتری داشت ...

گلممممم پسری که عقل داشته باشه  سراغ دختر ۱۵  ۱۶ ساله نمیره 

اینجور شمیده  ها همش بخاطر این هست که دختره الکی این رابطه دوست  پسری را میخواد شکل قانونی بهش بده 

پسرا هم زرنگ  شدن دوراشوبا این دخترا می زدنند 

بعد سر یه مسیله الکی کات می کنند 

خیلی غصه این خواستگاری کردن از دختر ۱۵ ۱۶  سالها  نشو 

همش کشکه 

الکیه 

برای توجیه روابط 

بله متاسفانه در اطراف و اقوام من این طرز تفکر غلط هست

فامیلا رو جدی نگیرید، فامیل اگه خوب بود نوح با خودش اون همه... نمیبرد. مگه شما قسم خوردید که باید با فامیل ازدواج کنید.

کاربر آقا: افزایش قیمت ها علت تورم نیست، نشانه ی آن است. تورم نتیجه ی افزایش بیش از اندازه حجم پول است. کنترل قیمت ها تورم را علاج نمیکند. اما حتی اگر اثری میداشت، مثل درمانی بود که از خودبیماری بدتر است. کنترل قیمت ها به این میماند که وقتی دمای کوره بالا رفت، دماسنج رابشکنیم، دهانه کوره راببندیم، وبگذاریم مشتعل بماند. نتیجه پایین آمدن دمای کوره نخواهد بود، نتیجه یک انفجار خواهد بود.                                          برای واژگون کردن اساس یک مملکت، هیچ وسیله ای ظریف تر و مطمئن تر از کاهش ارزش پول رایج آن کشور نیست.                                                 آینده همان گذشته است که مدام تکرار میشود،کسانی که از تاریخ عبرت نگیرن محکوم به تکرار هستند.                                                      مردمانی که با مشت های گره کرده انقلاب میکنن روزی با مشت های از هم گسیخته گدایی میکنند. ‌‌‌‌  
 تهران 

تاپیک قبلیتو خوندم با وجود اونهمه راهنمایی باز هم روی حرف خودت بودی انگار دوست داری فکر کنی روی دست موندی و هیچکس به جز مرد سن بالا نمیاد دنبالت

اگه بخوای وارد درس و بعدش کار بشی هم قول نمیدم دقیقا از همونجا ازدواج کنی ولی حداقلش اینه که مرد ۳۵ ساله به خودش اجازه نمیده جلو بیاد برات

فامیلا رو جدی نگیرید، فامیل اگه خوب بود نوح با خودش اون همه... نمیبرد. مگه شما قسم خوردید که باید با ...

اتفاقا اکثرا ازدواج ها فامیلی هست و دوست دارن به فامیل دختر بدن نه غریبه 😂منم که همشون رو رد کردم فک کنم باید خودم دست بکار شم کیس مورد نظرمون پیدا کنم🥴🤌🏼😂