2777
2789

با اینکه مدارس برا ما مجازی نیس

مدیر ی عکس از مدرسمون فرستاده میگه باید بزارینش پروف 

منم حس خوبی از عکسه نمیگیرم هی میزارم برمیدارم😐😂

برای اینکه بیشتر اجبار کنن کسایی ک پروفشون هماهنگ نبود رو از کانال مدرسه و مشاوره حذف کردن😐

یبار گذاشته بودم ی نفر پرسید اینجا کجاس؟ 

گفتم عکس مدرسمونه

گف پس چرا شبیه تیمارستانه😐💔

یجوری ادیتش کردن بدبخ حق داشت😑😂

اگ ی پروف قشنگ دیگه بزارم آیا واقعا در نمره انضباط

تاثیر داره؟😐

الان میگیین فقط دغدغت😶😂😂

مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***

خب فامیلاتو از کانتکت های گوشیت درار  ک نتونن پروفتو ببینن . فقط معلم و مدیرومعاون رو سیو کن .‌چ مسخرس خدایی 

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه اجبار مسخره ای 

مرا به خـآنه برگـردانید                                                         ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمتر رنج ببریم !!        هَـر کجا مـرز کشیدند، بیا پُـل بزنیم ✨🤍👥                                                                                خواستم آسمان باشم ، مُـنجی شهر نیمه جان باشم ؛ آشیـان پرندگان باشم ، با همین دست خالی و سردم :))              لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️.                               

الان فقط کنجکاوم عکس رو ببینم

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤
خب فامیلاتو از کانتکت های گوشیت درار  ک نتونن پروفتو ببینن . فقط معلم و مدیرومعاون رو سیو کن .‌ ...

فک نکنم شاد چنین قابلیتی داشته باشه

مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***

وا انگار زوره شاید یه نفر دوست نداشته باشه بزاره 

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻