2821
2789
عنوان

لاغری هدفمند

| مشاهده متن کامل بحث + 2647 بازدید | 299 پست
ممنون با این همه غذا لاغرم میشی من نصف اینم نمیخورم اما اصلا کم نمیکنم متاسفانه فعالیتم صفره.صبح فقط ...

تو بازه کالری مجازمه همه اینا

شما هم برای اینکه متوجه بشی چقد کالری برات مجاز وزن ×۲۰ کن منهای ۱۰۰

اگر میخوای دو روز فست هم داشته باشی وزن×۲۰ کن منهای ۲۰۰

تو دو روز فست هم ۵۰۰ کالری مصرف کن

😂😂✋🏻  خوب تو‌خونه بچرخ قدم شمار هم‌نصب کن بدونی چقدر سوزوندی  هوا سرده منم بچم کوچیکه ...

منم تو خونه اکثرا پیاده روی دارم تو این سرما پیاده روی بیرون چیزی جز مریضی نداره😬😬😬

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ممنون با این همه غذا لاغرم میشی من نصف اینم نمیخورم اما اصلا کم نمیکنم متاسفانه فعالیتم صفره.صبح فقط ...

این هفته میخوام دو روز فست داشته باشم ببینم کدوم روم بهتر جواب میده تا الان بدون فست میرفتم جلو

شما هم اگه برات سخته کالری مجازت حساب کنی وزنتو بگو من حساب میکنم برات از فدا تو همون بازه بخور نه بیشتر بشه نه کمتر

منم تو خونه اکثرا پیاده روی دارم تو این سرما پیاده روی بیرون چیزی جز مریضی نداره😬😬😬

اره والا🫠

من‌دخترمم باهام میدوئه😂✋🏻 

بماند که هی میاد نمیزاره حلقه بزنم  یا میگ‌ منم بغل کن اسکات بزن🥴

خلاصه بهونه نداریم کم نمیاریم💪🤩

🕊️🖤

سلام به همگی

کالری دریافتی دیروزم ۱۲۵۰

کالری فعالیت ۳۰۰

مثلا میخواستم دیروز فست باشم یهو رفتم مهمونی بهم خورد 😅

ولی امروز تو فستم تا الان ۲۵۰ تا کالری دریافتی داشتم کل کالری دریافتی مجاز برای فست تو خانم ها ۵۰۰ تا هست که میگن اگه سختتون میشه نهایت ۶۵۰ یا ۷۰۰ تا باید بسته بشه ببینم تا شب چقد دیگه میتونم نخورم😅🙊

سلام به همگی کالری دریافتی دیروزم ۱۲۵۰ کالری فعالیت ۳۰۰ مثلا میخواستم دیروز فست باشم یهو رفتم مهم ...

خیلیم خوب ببینیم چطور پیش میری 🤩

من معدم خالی بمونه درد میگیره با ۱۲۰۰ تا حالا درد میگرف اوایل😂

🕊️🖤

سلام به همگی کالری دریافتی دیروزم ۱۲۵۰ کالری فعالیت ۳۰۰ مثلا میخواستم دیروز فست باشم یهو رفتم مهم ...

سلام من شیر میدم میتونم رژیم بگیرم که شیرم کم نشه الان ۳ساله شیرینی قند وشکر وتنقلات این چیزارو اصلانمیخورم اگه میشه راهنماییم کنید 

سعی کن آنقدر کامل باشی  که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!
سلام من شیر میدم میتونم رژیم بگیرم که شیرم کم نشه الان ۳ساله شیرینی قند وشکر وتنقلات این چیزارو اصلا ...

فعالییت بدنتو ببر بالا مثلا پیادهدروی کن تو خونه ورزش کن 

غذاتم اگه نی نیتون غذای کمکی نمیخوره فعلا صبر کنید

ولی اگه غذای کمکی بهش میدید شروع کنید ولی کالری رو روی ۱۲۰۰ نبندید یه مقدار بیشتر ببندید که ضعف نکنید