2821
2789
عنوان

لاغری هدفمند

| مشاهده متن کامل بحث + 2647 بازدید | 299 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم من تو۱ماه ۸کیلو ۶۰۰ کم کردم تاعید ۲۰ تا۳۰ کیلو کم میکنم بدون ورزش و کاری شماری فقط سالم خوری م ...

میشه لطفا به منم یاد بدی؟ مثلا غذای صبح تا شب یک روزت رو بگو

میشه لطفا به منم یاد بدی؟ مثلا غذای صبح تا شب یک روزت رو بگو

مثلا من امروز صبحانم

سه ف دست لواش بود،نیمرو(یه تخم مرغ در حد اینه فقط یه خورده گف تابه چرب بشه)،۱/۴پنیر لاکتیکی،چای و خرما

میان وعده یه پرتقال

قبل ناهارم یه لیوان اب پر

ناهار قرمه سبزی  با سینه مرغ بدون یک قطره روغن(فقط روغن خود سبزی بود من اصلا چیزی اضافه نکردم)و پنج قاشق برنج،سبزی خوردن

میان وعده عصرم یه لقمه درست میکنم با یک کف دست لواش،سبزی خوردن،پنیر ۱/۴

شام هم مرغ گریل شده با سیب زمینی تنوری،نخود فرنگی و سه قاشق ماست میخوردم

اوصولا من بین ۱۲۰۰ تا ۱۳۰۰ کالری دریافتی دارم

اینم برنامه امروزمه که تا ناهار خوردم بقیش مونده

مثلا من امروز صبحانم سه ف دست لواش بود،نیمرو(یه تخم مرغ در حد اینه فقط یه خورده گف تابه چرب بشه)،۱/ ...

ممنون با این همه غذا لاغرم میشی من نصف اینم نمیخورم اما اصلا کم نمیکنم متاسفانه فعالیتم صفره.صبح فقط شیر قهوه میخورم میان وعده درحد چند قاشق یا چند لقمه ناهارم به اندازه شما عصر چایی با سه تا بیسکوییت یا خرما یا نونو پنیر شام هم کمتر از ناهار اما چاقم متاسفانه فعالیتم خیلی کمه باید همت کنم روزه بگیرم رمضان پارسال ۵کیلو کم کردم که بر نگشت اما هرروز میگم از فردا روزه میگیرم اونم که نمیشه

ممنون با این همه غذا لاغرم میشی من نصف اینم نمیخورم اما اصلا کم نمیکنم متاسفانه فعالیتم صفره.صبح فقط ...

عزیزم زیر ۱۰۰۰ کالری برا پوست و مو ضرر داره 

وقتی خیلی کم هم کالری دریافت کنی بدنت فک میکنه تو قحطی هستی و هر چی میخوری ذخیره میکنه 

فعالیت هم سعی کن در حد پیاده روی حداقل داشته باشی با برنامه قدم شمار توخونه پیاده روی کن کافیه بهونه نیاری کالری شماری اصلا سخت نیس همه چی میتونی بخوری ب اندازه

با این روش کم کم هفته ای ۵۰۰ کم میکنی 

🕊️🖤

عزیزم زیر ۱۰۰۰ کالری برا پوست و مو ضرر داره  وقتی خیلی کم هم کالری دریافت کنی بدنت فک میکنه تو ...

قبلا که روزی نیم ساعت پیاده روی میکردم هر ماه شلوارمو تنگ میکردم یک روز که یکی دوساعت پیاده روی کردم شکمم هم خالی بود وسط خیابون شلوارم داشت می افتاد اما الان ۳سالی هست که نمیرم هزار جور بهونه دارم مثلا یکیش سگهای کوچه ۷ تا سگ گنده منم از سگ میترسم قلبم ناراحته سگ میبینم تا چند روز قلبم تیر میکشه.البته میتونم وایسم کسی هم مسیرم از کوچه رد بشه باهاش تاسرکوچه برم ولی من یک چاق تنبلم

قبلا که روزی نیم ساعت پیاده روی میکردم هر ماه شلوارمو تنگ میکردم یک روز که یکی دوساعت پیاده روی کردم ...

😂😂✋🏻 

خوب تو‌خونه بچرخ قدم شمار هم‌نصب کن بدونی چقدر سوزوندی 

هوا سرده منم بچم کوچیکه تو‌خونه ورزش میکنم و پیاده روی و حلقه 

🕊️🖤