2777
2789
عنوان

لاغری هدفمند

2598 بازدید | 299 پست

دوستان کسایی که میخوان تا عید ۱۰ تا ۸ کیلو کاهش داشته باشن و حداقل یک اای دوسایز تغییر سایز بیان این ور بازار😅

من خودم از وزن ۷۵ رسیدم به ۶۴ و وزن هدفم ۵۵ یا ۵۴ هست و باید ۱۰ کیلو دیگه کم کنم 

با اراده هاش بیان تا با کمک هم بریم جلو

هر سوالی هم داشته باشید تا جایی که بتونم کمکتون میکنم که اکیپ پر و پیمونی باشیم و بترکون

فقط باید اراده کنید که تا عید چیزی نمونده تقریبا هشت یا نه هفته مونده پس زمان از دست نده بیا برای تناسب اندامت بجنگ💪💪💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چیکار کنیم 

با کالری شماری 

کم کردن روغن غذاهامون

به حداقل روسوندن قند و شکر 

مصرف درست و به اندازه پروتئین (برای حفظ عضله هامون)

تحرک داشتن (میتونه ورزش باشه یا حتی پیاده روی)

اگر باشگاه هم نتونید برید اپ انرجیم رو به همه پیشنهاد میدم خودم از این اپ استفاده میکنم و واقعااا عالیه

با کالری شماری  کم کردن روغن غذاهامون به حداقل روسوندن قند و شکر  مصرف درست و به اندازه ...

من چن روزه شروع کردم.. ورزش تو گوشیم نیم ساعت برنامه هست میرم حلقه هم نیم ساعت.. بدبختیم اینه با مانکن و کرفس نمیتونم کار کنم برا کالری شماری دوتاشم نصب کردم

شَِاَِیَِدَِ بَِهَِ رَِوَِتَِ نَِیَِاَِرَِمَِ وَِلَِیَِ شَِکَِ نَِکَِنَِ جَِبَِرَِاَِنَِ مَِیَِکَِنَِمَِ👑 ‌‌‌‌‌

میتونیم یه سری قانون برای اکیپمون بزاریم

هفته ای یک بار وزن کشی داشته باشیم

استفاده از برنامه کالری شماره زیره(خودم استفاده میکنم و فوق العاده راضیم و این که نیازی نداره حتما پولی پرداخت بشه)

هر شب بیایم به هم بگیم طی روز چه فعالیتی داشتیم و کالری دریافتیمون چقد بوده

من چن روزه شروع کردم.. ورزش تو گوشیم نیم ساعت برنامه هست میرم حلقه هم نیم ساعت.. بدبختیم اینه با مان ...

کلا با برنامه کالری شمار مشکل داری یا با ون دوتا برنامه مشکل داری؟

کلا با برنامه کالری شمار مشکل داری یا با ون دوتا برنامه مشکل داری؟

ن هرکاری میکنم یاد نمیگرم کار کنم باهاشون منم ولشون کردم

شَِاَِیَِدَِ بَِهَِ رَِوَِتَِ نَِیَِاَِرَِمَِ وَِلَِیَِ شَِکَِ نَِکَِنَِ جَِبَِرَِاَِنَِ مَِیَِکَِنَِمَِ👑 ‌‌‌‌‌