2777
2789
عنوان

چطوری خونمونو گرم کنم؟خیلی سرده😢

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این کارم کردیم عزیزم

اگ اجازه کردین باید قبلش ب این فکر میکردی عزیزم .آخه مگه شوفاژ اونم ی دونه جواب میده .ب صاحب خونه بگین خودش بیاد ی فکر کنه

کاربر بهارستونم 🥲طراحی چهره با قیمت مناسب 

عزیزم از این چراغ گازیا وصل کن نترس ولی حتما یکم لای درب یا پنجره رو باز بزار نگران نباش چیزی نمیشه فقط شعلشو زیاد نکن خونه رو قشنگ گرم میکنه مامان بزرگم چند ساله که داره

مستاجرین؟

اگه مالکین یه رادیاتور اضافه کنید بجای اینکه پول بدید بخاری بخرید.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.

تو دیوار تهران سرچ کن کرسی برات میاره ، یافت اباد کرسی دارن ۲۰۰ هزار تومان ، هیتر مخصوص کرسی هم هست که خیلی کم مصرفه ارزونم هست اونم اگه نخواستی کرسی ۲۰۰ تومان رو بخر و با لامپ گرمش کنید ، من دیدم تو اقوام خیلی هم عالی میشه هروقت میخوان بشینن تو کرسی لامپشو روشن میکنن اینقدر عالی گرم میشه کم سریع هم کم هزینه

اره این کارم میکنم حتما دیوار ها مثل یخچالن

در اتاقهای اضافی رو ببند یا کلا اتاق خواب روببند شب هم پذیرایی بخوابید.اگه آپارتمانی راهروها پنجره داره ببند.پنجره نورگیرروببند اگه بازم سرده پرده زخیم بزن روزها پرده روبکش خیلی تاثیر داره حسابی گرم میشه

بله عزیزم مستاجر

به مالک بگین خونه بیش از حد سرده براتون رادیاتور اضافه کنه. اگه گفت الان پول دستم نیست بگید ما انجامش میدیم از کرایه یا رهن کم میکنیم.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.