2777
2789
عنوان

چطوری خونمونو گرم کنم؟خیلی سرده😢

920 بازدید | 35 پست

ما تازه اومدیم تو این خونه

کلا یه دونه شوفاژ داره اونم به زور کمی گرما میده

خونه خیلی سرده فقط سرما میخورم و مریضم

جای بخاری هم نداره

چیکار کنم خونه گرم بشه؟

از اون بخاری بدون دوکش هاهم میترسم میگن خطر ناکه و بخاری برقیم پول برقش خیلی خیلی زیاد میاد(خودم تجربشونو ندارم فقط شنیدم)

پشت در پنجره ها نایلون ضخیم و روفرشی بزن

پاییــز اومـــده؛ پیِ نامـــردی، یه نسیـم رفتــه؛ پیِ ولگــــردی ، توو شبِ سیاه… توو شبِ تاریک ، از چپ وُ از راسـت؛ از دور وُ نـزدیک، یه نفر داره؛ جـار میزنه، جـار،آهای غمی که مثلِ یه بختک؛ رو سینه ی من، شـده ای آوار، از گلــویِ من، دستـاتوُ بــردار… دستــاتوُ بردار… از گلــویِ من ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خونه ماهم دقیقا تو همین شرایطی هست که گفتی..کلا با پتو می گردیم من و دخترم

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃

یه قابلمه بزرگ و پر آب کن صبح بزار رو گاز تا بجوشه و بعد که جوشید شعله رو کمتر کن اگرم آبش تبخیر شد مجدد پرش کن، بخارش گرم میکنه خونه رو اگه در کنارش آشپزی هم داشته باشی حسابی خونت گرم میشه

گاز رو مثل بخاری روشن بزار بمونه خونه رو گرم میکنه