من چهار پنج تا خال روی صورتم دارم البته سطحین و متوسط خیلی رو اعتماد به نفسم تاثیر گذاشته و اذیتم میکنه ولی هر کاری میکنم مامانم راضی نمیشه که لیزرشون کنم همشون با کرم پودر و ارایش کمرنگ و محو میشن الا یکیشون که زیر چشممه و از بچگی داشتمش چطورب راضیشون کنم حتی میگم از پس اندازای خودم میرم لیزر میکنم ولی بازم راضی نمیشه میگه حق نداری به صورتت دس بزنی 17سالمم هست میتونم برم یهو لیزر کنم و برم خونه تو عمل انجام شده قرار بگیرن ولی دلشو ندارم که دل مامانمو بشکنم
_بچها نخندینا :) ... صرفا چون تو حاضری برای باورت کشته شی ، به این معنی نیست که باورت درسته🙂ولی من بیشترین ضربان قلبمو موقع قشنگ ترین اشتباهم داشتم❤️یک ساعت بخاری رو خاموش کن و دعا کن سردت نشه تا فاصله علم و اعتقاد رو بفهمی..افراط تو هرچیزی سمه ×😉 خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند//هرچیز در این خانه بی برگ و نوا بود//گفتند چنینیم و چنانیم٫دریغا//اینها همه لالایی خواباندن ما بود💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من ۱۲ تا خال داشتم رفتم دکتر طب سنتی یچیزی برام زد دور همه خال ها رنگش سیاه بود بعد پاک کرد گفت پ ...
اخه شهرستانم و طب سنتی خوبی تو شهرمون نمیشناسم بعدشم اعتماد ندارم تنهایی برم پیش طب سنتی چون هر کی باشه مرده و نمیتونم تنهایی برم باز دکتر پوست و مو خانمه و منشی و مطب داره قابل اعتماد تره
اخه شهرستانم و طب سنتی خوبی تو شهرمون نمیشناسم بعدشم اعتماد ندارم تنهایی برم پیش طب سنتی چون هر کی ب ...
اینجا ک من رفتم خانوم بود
کدوم شهری
_بچها نخندینا :) ... صرفا چون تو حاضری برای باورت کشته شی ، به این معنی نیست که باورت درسته🙂ولی من بیشترین ضربان قلبمو موقع قشنگ ترین اشتباهم داشتم❤️یک ساعت بخاری رو خاموش کن و دعا کن سردت نشه تا فاصله علم و اعتقاد رو بفهمی..افراط تو هرچیزی سمه ×😉 خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند//هرچیز در این خانه بی برگ و نوا بود//گفتند چنینیم و چنانیم٫دریغا//اینها همه لالایی خواباندن ما بود💔
[QUOTE=267022375]عجب😖مامانتو نمیتونم درک کنم خالا رو لیزر کنی سه چار روز روشون باید پماد زینک بزن ...[/QUOTE
کلن با همه چی مشکل دارن سر همین اصلاح صورت و ابرو انقدررر اصرار و پا فشاری کردم که بعد دو ماه شد اینم چون عروسی یکی از اقوام درجه یک نزدیکه باید سریعتر برم که تا اوموقه خوب شه و جاش بره