2777
2789
عنوان

وام ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1521 بازدید | 70 پست
😢😢 چقد از وام گرفتن بدم میادا سر همین کاغذبازیاش 

منکه سرم نمیشه از وام گرفتن ولی شوهرم و خانوادش هزاران وام گرفتن میگن هیچ بانکی اینقدر چیز لازم نداشته یا شوهرم میگه من از سینا سه وام گرفتم این مدلی نبود یه ربع تا نیم ساعت یه پشت هرنفر امضا و اثر انگشت زدیم یعنی مردیم تا تموم شد دیگه امضا های آخر با اولی ها همخونی نداشت 😑

خب ۵۰ تومن ب وام اضافه میشه همه چی ۱۰ برابر گرونتر میشه شما اون مبلغ خالصی که به دستتون رسید چقد بو ...

میدونی جالبیش چیه اینکه با اینکه وسایل گرون تر میشه ولی وقتی پول وام میره بالا  بازم یکم بعد از خرید وسایل باقی میمونه دختر خالم همه وسیله هاشو گرفت همه هم با جنس خوب یا سامسونگ یا اسنوا تازه واسش ۵۰ تومنم اضاف امد  

خدای من نه در کعبه است نه در کلیسا نه در معبد خدای من همین جاست  کنار تمام دلواپسی هایم بغض و خنده هایم. خدای من مرا نمی ترساند از اتش اما می ترساند مرا از شکستن دلی اشک اوردن به  چشمی ناحقی کردن حقی خدای من مرا می بیند هرجا که باشم می فهمد مرا با هر زبانی که سخن می گویم می شنود سخن هایم را خدای من حواسش در همه احوال با من است خدای من خدای تمام مهربانی هاس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ۵۰ تومن ب وام اضافه میشه همه چی ۱۰ برابر گرونتر میشه شما اون مبلغ خالصی که به دستتون رسید چقد بو ...

من خبر ندارم شوهرم 120بود من 150

همشم رفت جا بدهی ما کلا عروسی مون با قرض انجام دادیم یه مقدارش هم رفت واسه چیز دیگه پنجاه تومن دستمون میگیره ک باید هم باهاش قسطشو بدیم هم بخوریم حداقل تا دوسال دیگم اوضاع همینه فقط میگم خدا عاقبت مون بخیر کنه 😑تازه بچه هم میخوایم😂

منکه سرم نمیشه از وام گرفتن ولی شوهرم و خانوادش هزاران وام گرفتن میگن هیچ بانکی اینقدر چیز لازم نداش ...

بگردم😂😂منم ک اینکاره نبودم دارم کم کم میشم من برعکسه شوهرم مجردیش مادرش اینکارامیکرده😂😂 یارانم دارین شما؟؟ میگن تا قبل بچه دارشدن جداشین ها،فامیلمون بچه اورد رف وام فرزندبگیره یارانشوجداکرد کلا هرجفت قط شدن

❤ متاهل❤

من خبر ندارم شوهرم 120بود من 150 همشم رفت جا بدهی ما کلا عروسی مون با قرض انجام دادیم یه مقدارش هم ...

خونه از خودتونه ؟

خدای من نه در کعبه است نه در کلیسا نه در معبد خدای من همین جاست  کنار تمام دلواپسی هایم بغض و خنده هایم. خدای من مرا نمی ترساند از اتش اما می ترساند مرا از شکستن دلی اشک اوردن به  چشمی ناحقی کردن حقی خدای من مرا می بیند هرجا که باشم می فهمد مرا با هر زبانی که سخن می گویم می شنود سخن هایم را خدای من حواسش در همه احوال با من است خدای من خدای تمام مهربانی هاس
بگردم😂😂منم ک اینکاره نبودم دارم کم کم میشم من برعکسه شوهرم مجردیش مادرش اینکارامیکرده😂😂 یارانم د ...

😂آره شوهرم چون مجرد بوده بهش یارانه نمیدادن من زنش شدم بهش یارانه دادن یجوری ذوق کرد 😂

منظورتو نگرفتم واضح تر میگی 

بله

خب بازم خوبه یه مزیت

فکرکنم شوهرم خودش کارمند بود همون خودش کافیه ولی برامن دوتا آورد بانک که برا هرنفر دوتا ضامن میخواد& ...

مرسی عزیزم

آره دیگه قسط هامون بخاطر خونه ماشین و سیصد چهارصد میلیونی ک تو مجردی شوهرم تو بورس باخت😑

عیبی ندارع یکم سختی میگذرونید این روزارو ولی بعدش دیگه راحتین

شده سرپرست دیگه حله شماخودش انگار براتون حل کردن😂 

ما رفتیم پلیس +10تغییر دادیم اگه جای دیگم رفته باشه من خبر ندارم چون نیاز به پول داریم شدید هیچی دیگه تا عقد کردیم جدا کردیم 😂

عیبی ندارع یکم سختی میگذرونید این روزارو ولی بعدش دیگه راحتین

آره ولی دوسه سال اول اوضامون خیطه حقوق شوهرم هم پایینه هم بیشتر از حقوق قسط میدیم یعنی قسط وام و یکی دوتا از قسط های دیگمون باید با همین پنجاه تومن بدیم خورد خوراک هست چهارروز دیگه حامله بشمم اونم هست 😑بااین وضع خرج و ولخرجی شوهرم ک هیچ دیگه سه ماه بیشتر این پول نمیره 😐