2777
2789
عنوان

وام ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1521 بازدید | 70 پست
منم دانشگاه دولتیم روزانه هم هستم ترم اخرم  درخواست وام چی دادین تو دانشگاه؟  منم همسرم ...

ودیعه مسکن متاهلی

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابام ک نمیشه باباش هم تا قبل متاهلی از شوهرم می‌گرفت ماشین زیر پاش مال شوهرمه خونش نصف بیشترش شوهرم ...

مثل شوهر من. یک طبقه خونه رو شوهر من ساخته کلی طلا هم دست مادرشوهرم . حالا حاضر نیستن کمکش کنن

دیروز برامن 150 واریز شد 

چند سالته ؟؟؟

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه   
8.8

1401/08/08 ؟؟؟؟

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه   
درسته مام رفتیم همونجا بعد نامه رو دادیم بانک حساب تعیین کردیم ک بریزن ب اون کارت،اره خدایی کمک میشه ...

چقدر طول کشید چه تاریخی رفتی و زود براتون اوکی شد 

والا ما ترسیدیم بریم همینم قطع کنند

مثل شوهر من. یک طبقه خونه رو شوهر من ساخته کلی طلا هم دست مادرشوهرم . حالا حاضر نیستن کمکش کنن

خیلی زور داره مخصوصا یه حرفهایی ک مادر شوهرم میزنه البته زن خوبیه هااا خیلی هم مارو میخواد ولی لامصب آماده خور شده پر توقع و ناز نازو ولی خب من ازاول شرط کردم دهن بین بقیه نمیخوام باشی خودشم همینو گفت 

چقدر طول کشید چه تاریخی رفتی و زود براتون اوکی شد  والا ما ترسیدیم بریم همینم قطع کنند

باید بین دهم تابیستم بری بهتره

مام بین همینابودرفتیم اگه یارانه جفتتون وصل باشه قطع نمیشه فک کنم دوماه بعدش اومدبحساب

❤ متاهل❤