آره ولی دوسه سال اول اوضامون خیطه حقوق شوهرم هم پایینه هم بیشتر از حقوق قسط میدیم یعنی قسط وام و یکی ...
😂😂😂می دونی مشکل ما دخترا اینه که خیلی فکر میکنیم و از اول ازدواج بفکر همه چی هستیم ولی مردا فقط ولخرجی میکنن و اصلا به هیچیم فکر نمیکنن ولی نگرلن نباش از خانواده هاتونم کمک بگیرین
خدای من نه در کعبه است نه در کلیسا نه در معبد خدای من همین جاست کنار تمام دلواپسی هایم بغض و خنده هایم. خدای من مرا نمی ترساند از اتش اما می ترساند مرا از شکستن دلی اشک اوردن به چشمی ناحقی کردن حقی خدای من مرا می بیند هرجا که باشم می فهمد مرا با هر زبانی که سخن می گویم می شنود سخن هایم را خدای من حواسش در همه احوال با من است خدای من خدای تمام مهربانی هاس
بابام ک نمیشه باباش هم تا قبل متاهلی از شوهرم میگرفت ماشین زیر پاش مال شوهرمه خونش نصف بیشترش شوهرم ...
هوففف پس باید یجوری بچرخونین☹️🥺
خدای من نه در کعبه است نه در کلیسا نه در معبد خدای من همین جاست کنار تمام دلواپسی هایم بغض و خنده هایم. خدای من مرا نمی ترساند از اتش اما می ترساند مرا از شکستن دلی اشک اوردن به چشمی ناحقی کردن حقی خدای من مرا می بیند هرجا که باشم می فهمد مرا با هر زبانی که سخن می گویم می شنود سخن هایم را خدای من حواسش در همه احوال با من است خدای من خدای تمام مهربانی هاس
عزیزم شماهم سال ۱۴۰۱عقد کردین؟ هرکدومتون چندتا ضامن بردید و اینکه ضامن باید فقط اداری باشه یا ...
سلام عزیزم آره منم 1401عقد کردم اینجا برا ضامن یچیزی گفتم مثل اینکه اشتباه بوده چون من خانه دارم سه ضامن برام آوردن یعنی شوهرم و دونفر دیگه چون شوهرم کارمند بود دوتا لازم بود چون وام دادم به شوهرم ضامنین مون مشترک بود اینکه بازاری باشن ک فکر نکنم بشه اطلاعی ندارم چون فیش حقوقی کسر از حقوق ووو لازمه
منم موقعیتم مثل شماس چطوری دانشگاه بهتون وام داد همسرتون از کجا اقدام ب وام از طرف نظام کرد&n ...
سلام
دانشگاه دولتی هستم
توی صندوق رفاه دانشجویی گرفتم
شوهرم به خاطر این که پدرش جانباز بود و توی نظام
و خودشم نظامی
صد تومن بیشتر وام میدن
فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم