2777
2789
عنوان

وام ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1521 بازدید | 70 پست
آره ولی دوسه سال اول اوضامون خیطه حقوق شوهرم هم پایینه هم بیشتر از حقوق قسط میدیم یعنی قسط وام و یکی ...

😂😂😂می دونی مشکل ما دخترا اینه که خیلی فکر میکنیم و از اول ازدواج بفکر همه چی هستیم ولی مردا فقط ولخرجی میکنن و اصلا به هیچیم فکر نمیکنن ولی نگرلن نباش از خانواده هاتونم کمک بگیرین

خدای من نه در کعبه است نه در کلیسا نه در معبد خدای من همین جاست  کنار تمام دلواپسی هایم بغض و خنده هایم. خدای من مرا نمی ترساند از اتش اما می ترساند مرا از شکستن دلی اشک اوردن به  چشمی ناحقی کردن حقی خدای من مرا می بیند هرجا که باشم می فهمد مرا با هر زبانی که سخن می گویم می شنود سخن هایم را خدای من حواسش در همه احوال با من است خدای من خدای تمام مهربانی هاس
😂😂😂می دونی مشکل ما دخترا اینه که خیلی فکر میکنیم و از اول ازدواج بفکر همه چی هستیم ولی مردا فقط و ...

بابام ک نمیشه باباش هم تا قبل متاهلی از شوهرم می‌گرفت ماشین زیر پاش مال شوهرمه خونش نصف بیشترش شوهرم ساخته 😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابام ک نمیشه باباش هم تا قبل متاهلی از شوهرم می‌گرفت ماشین زیر پاش مال شوهرمه خونش نصف بیشترش شوهرم ...

هوففف پس باید یجوری بچرخونین☹️🥺

خدای من نه در کعبه است نه در کلیسا نه در معبد خدای من همین جاست  کنار تمام دلواپسی هایم بغض و خنده هایم. خدای من مرا نمی ترساند از اتش اما می ترساند مرا از شکستن دلی اشک اوردن به  چشمی ناحقی کردن حقی خدای من مرا می بیند هرجا که باشم می فهمد مرا با هر زبانی که سخن می گویم می شنود سخن هایم را خدای من حواسش در همه احوال با من است خدای من خدای تمام مهربانی هاس
ما رفتیم پلیس +10تغییر دادیم اگه جای دیگم رفته باشه من خبر ندارم چون نیاز به پول داریم شدید هیچی دیگ ...

درسته مام رفتیم همونجا بعد نامه رو دادیم بانک حساب تعیین کردیم ک بریزن ب اون کارت،اره خدایی کمک میشه گاهی

❤ متاهل❤

دیروز برامن 150 واریز شد 

عزیزم شماهم سال ۱۴۰۱عقد کردین؟ 

هرکدومتون چندتا ضامن بردید و اینکه ضامن باید فقط اداری باشه یا بازرای هم میشه 

کاربر قدیمم ❤دانشجوی انصرافی وناخنکار فعلی💅۲۴ساله💜عاشق قانون جذب🌛💫
من هنوز عقد نکردم ۲۴ سالمه ب من گفتن ۱۲۰ میدن ب نامزدم چون پدرش جانبازه ۲۴۰ اون ۳۲ سالشه

عزیزم بهتون گفتم چنتا ضامن ببرید 

کاربر قدیمم ❤دانشجوی انصرافی وناخنکار فعلی💅۲۴ساله💜عاشق قانون جذب🌛💫
عزیزم شماهم سال ۱۴۰۱عقد کردین؟  هرکدومتون چندتا ضامن بردید و اینکه ضامن باید فقط اداری باشه یا ...

سلام عزیزم آره منم 1401عقد کردم اینجا برا ضامن یچیزی گفتم مثل اینکه اشتباه بوده چون من خانه دارم سه ضامن برام آوردن یعنی شوهرم و دونفر دیگه چون شوهرم کارمند بود دوتا لازم بود چون وام دادم به شوهرم ضامنین مون مشترک بود اینکه بازاری باشن ک فکر نکنم بشه اطلاعی ندارم چون فیش حقوقی کسر از حقوق ووو لازمه 

من یه ۱۵۰ تومن بهم میدن یه ۵۰ تومن از طرف دانشگاه شوهرم یه ۱۵۰ تومن میدن یه ۱۰۰ تومن از طرف نظ ...

منم موقعیتم مثل شماس چطوری دانشگاه بهتون وام داد 

همسرتون از کجا اقدام ب وام از طرف نظام کرد 

ممنون میشم بگید

منم موقعیتم مثل شماس چطوری دانشگاه بهتون وام داد  همسرتون از کجا اقدام ب وام از طرف نظام کرد&n ...

سلام

دانشگاه دولتی هستم

توی صندوق رفاه دانشجویی گرفتم

شوهرم به خاطر این که پدرش جانباز بود و توی نظام

و خودشم نظامی 

صد تومن بیشتر وام میدن 

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

سلام دانشگاه دولتی هستم توی صندوق رفاه دانشجویی گرفتم شوهرم به خاطر این که پدرش جانباز بود و توی ...

منم دانشگاه دولتیم روزانه هم هستم ترم اخرم 

درخواست وام چی دادین تو دانشگاه؟ 

منم همسرم نظامیه ولی در مورد وام نگفتن 

شاید چون پدر همسرتون نظامیه ۱۰۰ بیشتر دادن